2777
2789

بچه ها شنیدم دختر بچه ها رو تو مهد خیلی بد میشورن واقعیت داره؟خیلی عذاب وجدان دارم که میخوام دختر دوسالمو بذارم مهد😔😭

تروخدا اگه مهدکودک خوب سراغ دارین معرفی کنید

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بفرستش مهد كودك 2 زبانه كه زبان انگليسي هم تا سنش كمه ياد بگيره . مثل اين بچه ها كه تو خونه پدر و مادرشون تركي حرف ميزنن اونها هم ياد ميگيرن . تو مهد كودك انگليسي حرف ميزنن اينها هم ياد ميگيرن . خودشون هم مشغول بازي ميشن . اذيت هم نميشن . اما بايد بگردي يه مهد كودك خوب پيدا كني . نه از اين مهد كودك هاي مزخرف افسريه كه هر كسي يه خونه كلنگي داشته در و ديواشو رنگ كرده و نقاشي هاي بچه گانه هم كشيده دو تا اسباب بازي هم تو اتاق گذاشته و اسمشو گذاشته مهد كودك . بچه از خونه ي خودتون در مياد ميره تو يه خونه ي ديگه . اينها خونه س . مهد كودك نيست . به درد نميخوره . فقط به درد اين ميخوره كه بچه تو نگه دارن خودت بري سر كار . فايده اي براي بچه نداره . 

بچه ت فقط 2 سالشه . بهترين موقعيته كه بفرستيش مهد كودك 2 زبانه . تو بهترين سن و سال براي اين جور مهد كودكهاست . براش هزينه كن بفرستش يه مهد كودك خوب . حالا بيرون افسريه هم بود اشكال نداره . خيلي به دردش ميخوره . از اين مهد كودك هاي مزخرف افسريه نفرستش . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ت فقط 2 سالشه . بهترين موقعيته كه بفرستيش مهد كودك 2 زبانه . تو بهترين سن و سال براي اين جور مهد ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی،الان شما اینطوری گفتی من فکر کردم دیدم واقعا اگه افسریه هم نباشه ایراد نداره فقط خوب باشه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی،الان شما اینطوری گفتی من فکر کردم دیدم واقعا اگه افسریه هم نباشه ایرا ...

ما يه همسايه داريم يه زن و شوهرن يه پسر 4 ساله هم دارن . مرده مدرس زبان انگليسي هستش . بچه شون هم فارسي بلده هم انگليسي . يه جوري مثل بلبل انگليسي حرف ميزنه كه فكر ميكني تو انگليس به دنيا اومده و اونجا بزرگ شده . سواد هم كه نداره . خوندن و نوشتن بلد نيست . فقط تو خونه باهاش انگليسي حرف زدن اونم ياد گرفته . خيلي ها هستن كه حتما خودت ديدي كه يه بچه هم ميتونه فارسي حرف بزنه هم تركي هم كردي . اينم مثل همونه . با اين تفاوت كه تو محيط مهد كودك بلدن چه جوري به بچه ها انگليسي ياد بدن . سن 2 سالگي هم سن طلايي يادگيري محسوب ميشه . چون الآن از طريق يه حالت هيپنوتيزم از طريق نيمه ي ناخودآگاه همه چيزو ياد ميگيره . هر چي بزرگتر بشه اين حالت از بين ميره و چيزايي رو كه قبلا ميتونسته به راحتي ياد بگيره مجبوره با تمرين و تكرار زياد ياد بگيره . هر چي الآن براي اين قضيه پول خرج بچه ت كني باز هم ارزش داره . چون اگر الآن اين پولو خرجش نكني و نفرستيش يه مهد كودك 2 زبانه خوب و زحمت بردن و آوردنش رو به جون نخري اين فرصت از دست ميره . بعدا بايد چند برابر هزينه كني كه بفرستيش مؤسسه ي زبان انگليسي تا بتونه با هزار زحمت يه ذره انگليسي ياد بگيره . خارج هم كه نخواد بره و به هيچ دردش هم كه نخوره لا اقل تو مدرسه و دبيرستان و كنكور و ... خيلي از بقيه همسن و سال هاي خودش جلو ميوفته . الآن فقط بچه هايي پيشرفت ميكنن كه پدر و مادر از بچگي براي مرحله به مرحله ي زندگي شون از قبل برنامه ريزي كرده باشن . اينم وظيفه ي شماست . يكي مثل رامبد جوان حتي روز و ساعت زايمان زنشو محاسبه ميكنه و ميره بليط كانادا ميگيره كه بچه ش تو كانادا به دنيا بياد 2 تابعيتي بشه . يعني از قبل از تولد بچه براي زندگيش برنامه ريزي ميكنن . ببخشيد خيلي حرف زدم .