2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری عزیزم چندوقته

پرزنتور  چند ماهی میشه ولی شما از کجا اشنا شدی؟

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
۱۴سالته؟؟پرزنتورچه کاریه چقد درامدداری کلاه برداری نیست

اره ۱۴ سالمه  پرزنتور یه شغله که طرفو توی اون شرکت استخدام میکنی برا منکه کلاه برداری نبود اگه خواستی استخدامت میکنم 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
اره ۱۴ سالمه  پرزنتور یه شغله که طرفو توی اون شرکت استخدام میکنی برا منکه کلاه برداری نبود اگه ...

مثلابرای استخدام من چقدمیگیری ازشرکت کی برات واریز میشه قسمتای دیگش کارنکردی خودت ازچه طریقی استخدام شدی

مثلابرای استخدام من چقدمیگیری ازشرکت کی برات واریز میشه قسمتای دیگش کارنکردی خودت ازچه طریقی استخدام ...

از طریق اینستا استخدام شدم با بت هر استخدامی پورسانت میگیرم  نه قسمت های دیگش کار نکردم چون دوست نداشتم اگه بخوای میتونی کاری کنی ولی  برای استخدام تو هم ۱۰۰ میره شرکت من نمیگرم شرکتمون میگیره من خودم کارمندم

از طریق اینستا استخدام شدم با بت هر استخدامی پورسانت میگیرم  نه قسمت های دیگش کار نکردم چون دوس ...

میدونم من بایدصدتومن پرداخت کنم ،راجب پورسانت خودت چقدمیگیری بابت هراستخدام

میدونم من بایدصدتومن پرداخت کنم ،راجب پورسانت خودت چقدمیگیری بابت هراستخدام

۴۵

سلام عزیزم خوبی منم میخوام وارد این کار بشم تو ماهانه متوسط چقدر درامد داری و چقدر وقت میزاری

ببين اصلااااااااا واردش نشيد به هيج عنوان 

كلاهبردارى میکنن 

من ادمینی که بهش پیام دادم راهنماییم کرد دستشونو برام رو کرد 

چند تا کار انلاین بهم پیشنهاد داد 

اگه کار اینترنتی نیاز دارید بهش بگید حتما ازش مشاوره بگیرید  

اینم ایدیشون @estekhdam2023