2777
2789
عنوان

غذاسازه چندکاره بخرم یا جدا جدا؟؟

2938 بازدید | 27 پست

برای جهیزیه غذاساز چندکاره که شامل، مخلوط کن ،خرد کن، همزن ، آبمیوه گیر، آب مرکبات گیر، خمیر زن ، رنده کن میشه، بگیرم یا نع جدا جدا بخرم.؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم غذا ساز چند کاره دارم خوبع جای کمی اشغال می‌کنه ولی مشکلش اینه که اگه موتور دستگاه خراب شده دیگه اون همه وسایل غیر قابل استفاده میشه در نتیجه خدا بهتره

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
صد درصد جدا اشتباه منو نکنیا حتی ب غذاساز فکرم نکن تمام

چرا؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
صد درصد جدا اشتباه منو نکنیا حتی ب غذاساز فکرم نکن تمام

چرا؟ من دارم خیلی خوبه. باهاش کلی مربا و ترشی و مواد غذا رو درست میکنم. حتی گوشتم باهاش چرخ میکنم.

فقط اشتباه کردم یدونه از این سه کاره ها که همزن و گوشتکوب و خورد کن هم نگرفتم. الان گوشت کوب برقی ندارم.

جدا بگیر خیلی بهتره 

من خودم هم جدا جدا گرفتم

البته غذاساز گرفتم فردشنده اشتباهی بجای تک کاره چندکاره داده بود خونه باز کردم اصلا جمع نمیشد و خیلی خیلی جالب نیس.همینجوری بردم گفتم خودتون جمعش کنین

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

فقطط جدا جدا بخر

فقطططط

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟