2777
2789

هنوز به شوهرم نگفتم منفي شدم 

اما امروز با يكي از دوستامون بودم بچه سه ماهه داره 

ميگفت خدا خيلي دوستم داشت بهم پسر داده 

يكي ميگه خدا دوستم داشته بهم دختر داده 

يعني خدا منو دوست نداره كه بهم بااينهمه زحمت بچه نداده ؟!

دلم گرفته ها 

نشستم دارم زار ميزنم تو تنهاييم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم منم چند بار غیر مستقیم گفته خدا به دل آدما نگاه میکنه....‌‌‌والا بخدا اگه من دل کسی رو عمدی شکستم

یا امام حسین ۶ساله منتظرم ...قربونت برم آقا جان میشه امسال تا اربعین منم مامان بشم چشم انتظاری خیلی سخته....یا امام حسین قربونت برم..من ناامید محضم کمکم کن😭😭😭💔💔
اون الاغ یه حرفی زده تو چرا به حرف یه الاغ فکر میکنی

بخدا وضع هورمونا قاطي كه هست به درز ديوار هم نگاه كنم اشكم در مياد 

اما اينكه كسي بگه خدا بهش فرزند داده چون دوستش داشته خيلي زشته يعني كسي كه بيمار ميشه رو خدا دوست نداره؟

كشي كه بچه نداره رو خدا دوست نداره ؟

من كه دلم ميگيره فكر كنم خدا دوستم نداره

چ ربطی داره 

اونا همینجوری طبق اعتقادات خودشون میگن ربطی به دوست داشتن خدا نداره 

مثلا فرض کن یه بدبختی خیلی بد سرت بیاد دلیل نمیشه خدا دوستت نداشته باشه دنیا همین شکلی ه

اگر ینفر بچه داره سلامتی نداره 

ینفر سلامتی داره عزیزش مشکل داره یا فوت کرده 

ینفر که پولداره خانوادش خوب نیستن 

همه ادما تو زندگی مشکلاتی دارن و خدا بد هیچکس نمیخواد

عزیزم امیدوارم به زودی خدا بهت فرزند صالح سالم خوش اخلاق عنایت کنه

من هشت سال در انتظار بچه بودم …

ببین بچه نعمت بزرگی هست ولی در کنارش خیلی دردسر و سختی داره زندگی خودت به نوعی تموم میشه و در وجود بچه خلاصه میشه پس تا وقتی که بچه نداری زندگی کن برای بچه دار شدن تلاش بکن ولی غصه نخور وقتش که بشه خدا دلت رو شاد میکنه قوی باش و از رحمت خدا ناامید نشو

اونام شاید نمیدونن شما مشکل داری فقط میخوان یک حرفی زده باشن یا فرهنگشون این هست به دل نگیر قوی باش🌺🌺🌺

بخدا وضع هورمونا قاطي كه هست به درز ديوار هم نگاه كنم اشكم در مياد  اما اينكه كسي بگه خدا بهش ...

عزیزم، اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی، شاید منظوری نداشته

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺