2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون....

214 بازدید | 11 پست

همیشه طرف دختراش رو بگیره،حتی اگه همه بگن دخترت مقصره،ولی اون از موضع خودش پایین نیاد و شوهرتونو مقصر بدونه؟؟؟؟؟

شما چ عکس العملی نشون میدین؟؟؟؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

خودمو تو دعواهای خانوادگی دخالت نمیدم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

تو بحثا خانوادگیشون دخالت نمیکنم

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو تو دعواهای خانوادگی دخالت نمیدم

من اصلا دخالت نمیکنم ولی مادرشوهرم با من خیلی سرسنگینه،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
خب همیشه مادرا پشت دختراشونن دگ کاریش نمیشه کرد 

آخه مگه میشه مگه پسرا بچه شون نیستن😢

مادرشوهر منم دختر دوسته، یکبار ازش پرسیدم چرا به ناحق از کار اشتباه دخترت دفاع میکنی، گفت خودم تو بچگی خیلی برادرام بهم زور گفتن و کتکم زدن، دلم نمیخواد دخترم اذیت بشه، ولی کلا کارش غلطه

والا برای ما ک مادره چسبیده ب دختراش شوهرمنم بی کس و تنهاست 

دقیقا مثل خانواده همسرم،تازه خواهر شوهرم کارایی می‌کنه ک آبرشونو برده تو کل فامیل ولی مادرشوهرم کماکان طرفدارشه

مادرشوهر منم دختر دوسته، یکبار ازش پرسیدم چرا به ناحق از کار اشتباه دخترت دفاع میکنی، گفت خودم تو بچ ...

ای بابا چ طرز فکر اشتباهی

دقیقا مثل خانواده همسرم،تازه خواهر شوهرم کارایی می‌کنه ک آبرشونو برده تو کل فامیل ولی مادرشوهرم کماک ...

خواهرشوهر منم تو فامیل ب همه تگری زده همرو ناراحت کرده اگ مادرش میگه حق بادختر منه همه مقصرن 

خواهرشوهر منم تو فامیل ب همه تگری زده همرو ناراحت کرده اگ مادرش میگه حق بادختر منه همه مقصرن 

چقد شبیه اینا،چقد بده ک یه عده فقط حرف خودشونو میزنن