2777
2789

حالم داغونه...تقریبا ۴۰ روز پیش یه بازی نصب کرد،منم نمیدونستم..چند روزپیش گفت نصب کن باهم بازی کنیم..منم کردم،دیشب داشتم بازی میکردم حین بازی یکی یه چیزی گفت فکر کردم دختره جوابش دادم،بعد دیدم پسره..بدو بدو رفتم بهش گفتم اونم گفت باشه اشکال نداره و فلان..ولی هیچی به روی خودش نیاورد..تا چند دقیقه بعد ازش پرسیدم گفت آره جواب سلام و تشویق و خنده و این چیزا میفرستادم واسشون...حسم بهم میگفتا ولی به خودم میگفتم نه نمیکنه از این کارا...حالم خیلی بده،نمیدونم چیکار کنم.هزار تا حرف و فحش و فضیحت بارش کردم،چون بار اولش نیست از این کارا میکنه...هعی خدا

"Save your tears for another day"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گیر بیخودی میدی اهمیتی نداره واقعا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وا خب چه اشکالی داره  منم بازی آنلاین بازی می‌کردم پسرا شکلک و تشویق اینا میفرستادن حین بازی ، شوهرم هم پاسور حکم آنلاین  بازی می‌کنه منم کنارش می شینم می بینم دخترا یعنی هم بازی هاش از همین شکلکا و حرفای تشویقی می‌نویسن 

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!