2777
2789
عنوان

خدا بده شانس ماکه شانس نداریم

181 بازدید | 18 پست

یه هفته دیگه عروسی براد شوهرمه بعد خونشون بقل خونمونه به برادر شوهرم گفتم برا تمیز کردن خونه دوتا شیشه شستشو من بخر فلان بخر باهم بشوریم و بچینیم گفت نه خانومم میاد از اونور مادر شوهرم میگفت بذار بیات بشوره خانمت پریوده حال نداره من خودم پریودم ها بچه دارم کار زندگی دارم 

انجیری هستم کاربر پنج سال لغو‌کاربری شدم الان برگشتم 

خب چرا گفتی باهم بشوریم..خودشون میشورن دیگه

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بدم میاد طلبکارانه میگه شما هم برید تمیز کنید 

خودتو بی ارزش میکنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گفتم کمک کنم لطفی بکنم نه که نوکرم  

دقیقا حرفت نوکری بوده..شیشه پاک کردن واسه دوتا ادم سالم لطف نیست خرحمالیه گلم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اخه جلو کلی مهمون مادر شوهرم گفت فردا خونه رو میچینه شما هم برید کمکش پ شما چتونه و فلان گفتم باشه خب میریم منو جاریمو میگه گفت زنش پریوده شما برید تمیز کنید منم گفتم کمک میکنم اخه وقت نداره بعد جلو برادر شوهرم میگه اره بذار بیان کمک کنن بشورن 

دقیقا حرفت نوکری بوده..شیشه پاک کردن واسه دوتا ادم سالم لطف نیست خرحمالیه گلم

اخه خخودش اول گفت جلو مهمونا که برید خونه رو بشورید پ شما چتونه کمک کنید منظورش منو جاریمه گفتم اشکالی نداره میریم کمک میکنیم بعد طلبکارانه حرف میزنه

اخه خخودش اول گفت جلو مهمونا که برید خونه رو بشورید پ شما چتونه کمک کنید منظورش منو جاریمه گفتم اشکا ...

ببین این حرفا رو ول کن

بری کمک کنی بدبختی وسلاام

از تجربه ی بقیه و شاتباهاتشون درس بگیر