2777
2789
عنوان

بازم این بی ..ناموس

301 بازدید | 9 پست

بچه ها بازم همسایمون...تو تاپیک قبلیم گفته بودم همسایه پایینیمون خیلی اذیت میکنه یه مرده معتاده ک خونش شلوغه اینجارو پاتوق کرده بابامم چند هفته پیش باش دعواش شد پلیس اینا اومد شکایت کرد دادگاه شهریوره پلیس یه تذکر داد رفت این ادم نمیشه اصن هرچی میگیم امشب باز خونش پر بود یه نیم ساعت پیش ساختمون لرزید از پایین صدای شیشه شکستن اومد و هوار ینی قلبم اومد تو دهنم بخدا بابام میخواست بره نذاشتم اومدیم دم پنجره ادامه دعوارو اومدم تو کوچه با چاقو زدن رو دسش مهمونای خودش بودن نمیدونم سر چی دعواشون شد از موقعی ک اومده بخدا اسایش نداریم مادرش اینجارو خریده داده ب این اینم پدر مارو در اورده همش تن و بدن ما داره میلرزه همش دعوا بخدا ارامش ندارم تورو خدا برام دعا کنید بتونیم ازینجا پاشیم بریم متاسفانه پول جابجایی نداریم قانونم ک اصن رسیدگی نمیکنه 😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چیکار میکنین..چجوری تحمل میکنی من دارم خل میشم بخدا

بی محلی 

مستاجرن ما صابخونه

کاری نمیشه کرد اخه 

مامانم میگه بذار هر کار میخان بکنن بکنن

اما در اصل خونمون شده پاتوق

بی محلی  مستاجرن ما صابخونه کاری نمیشه کرد اخه  مامانم میگه بذار هر کار میخان بکنن بکنن ...

خو باز اینا مستاجرن میرن همسایه پایینی ما صاحب خونس متاسفانه نمیره بد امنیت ساختمون میره زیر سوال چون ادمای خلافکار میان همش اینجا