2777
2789
عنوان

لطفا بیایید یه چی بگید

95 بازدید | 26 پست

سلام من واقعا خیلی حالم بده دیگه خسته شدم از توضیح دادن ولی الان واقعا از زندگی بریدم میخوام بهم کمک کنید من چیکار کنم الان اگه تاپیک های قلبمو نگاه کنید متوجه مشکلاتمون میشد ولی الان میگم ی چند وقته مشکلاتمون خیلی زیاده با نامزدم هم خانوادهامون بهم ریخت دعوا کردن هم ما من واقعا تحمل اون خانواد و ندارم و هرچقدر اونو دوست داشته باشم با من یجور رفتار میکنه هم خودش هم خانوادش ولی میترسم طلاق بگیرم چون دخترمو ازم گرفت خانوادم خیلی به این جورچیزا اعتقاد دارن مامانم بفهمه خیلی عصبی میشه نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم واقعا نمیدونم دو برابر تو سن دارم و اصلا حکمت مزخرف بودن زندگیو نمیفهمم

وقتی دو دل بودی شیر و خط کن . مهم نیست شیر میاد یا خط. مهم اینه که وقتی سکه داره میچرخه میفهمی دلت واقعا میخواد شیر بشه یا خط
چی بگم واقعا نمیدونم دو برابر تو سن دارم و اصلا حکمت مزخرف بودن زندگیو نمیفهمم

خیلی بدم حالم بهم میخوره از زندگی هیچی درست پیش نمیره اگه الان بخام کل این ۵ سالو تعریف کنم بدبختیاشو یه شب طول میکشه 

ببخشید اون بالا اشتباه شده دختر منظورم نبود ما بچه نداریم منظورم پرده بکارت بود 

خدا رو شگر که بچه نداری. ببین مادرت هر قدرم تعصبی باشه اونقدرا که فکر میکنی ناراحت نمیشه چون بالاخره عقد بودید بعدشم تو فقط ۱۶ سالته حتی اگر کار اشتباهی هم بوده باشه ازت انتظار نداشتن که این اشتباهو مطلقا نباید میکردی بالاخره باید احتمالشو میدادن. اگر مشکل فقط بکارته طلاق بگیر و درس بخون فعلا هم بفکر ازدواج نباش خواستی در اینده ازدواج گنی راستشو میگی ادمی که عاقل باشه و سرش به تنش بیارزه بالاخره میدونه بکارت معیار نیست 

وقتی دو دل بودی شیر و خط کن . مهم نیست شیر میاد یا خط. مهم اینه که وقتی سکه داره میچرخه میفهمی دلت واقعا میخواد شیر بشه یا خط
خدا رو شگر که بچه نداری. ببین مادرت هر قدرم تعصبی باشه اونقدرا که فکر میکنی ناراحت نمیشه چون بالاخره ...

میترسم خیلی خودم میدونم نباید به حرف مردم اهمیت بدم ولی میترسم پدرم از دستم ناراحت شه ولی بعضی وقتا ازش بدم میاد چون وقتایی که من میگگفتم که هنوز اونوقت عقد نکرده بودیم قبل عقد من میگفتم نمیخوا برگردونید اون همیشه منو بازور برمیگردونه پیش اون و الان تقصیر حال بده من اینه 

میترسم خیلی خودم میدونم نباید به حرف مردم اهمیت بدم ولی میترسم پدرم از دستم ناراحت شه ولی بعضی وقتا ...

حق داری بترسی تو فقط ۱۶ سالته اره مشاور هم فکر خوبیه میتونی اصلا بهش بگی با مادرت حرف بزنه

حق داری بترسی تو فقط ۱۶ سالته اره مشاور هم فکر خوبیه میتونی اصلا بهش بگی با مادرت حرف بزنه

نمیدونم چیکار کنم خجالت میکشم به مشاوره بگم از یه طرفم دلم میخواد با یکی حرف بزنم به من کمک کنه تصمیمه درستی بگیرم اصلا بعددطلاقو فک میکنم دلم روشن میشه یه دنیا بلکه آزادی دارم ولی بلکه هم نه ..

نمیدونم چیکار کنم خجالت میکشم به مشاوره بگم از یه طرفم دلم میخواد با یکی حرف بزنم به من کمک کنه تصمی ...

دختر خجالت نداره تو شوهرت بوده یه اشازه کوچیک کنی مشاور خودش میگیره منظورتو. 

نمیدونم چیکار کنم خجالت میکشم به مشاوره بگم از یه طرفم دلم میخواد با یکی حرف بزنم به من کمک کنه تصمی ...

مشاور تلفنیم هست شاید اونطوری راحتتر باشی حرفتو بگی

مشاور تلفنیم هست شاید اونطوری راحتتر باشی حرفتو بگی

نخ میخوام رو درو باشم بخاطر همون مشاوره مدرسه رو بگم متاسفانه تایم بعد افتاد که مدرسه همیشه نیست وقتی مدرسه ها باز شد خیلی تلاش کردم برم پیشش ولی اون جراتو نتونستم داشته باشم برم پیشش