2777
2789
عنوان

انرژی مثبتا، چند لحظه

45 بازدید | 6 پست

احساس میکنم دچار افسردگی بارداری شدم، اما نمیخوام بروی خودم بیارم😅

دلم میخواد از فردا صبح از این روزام لذت ببرم، حتی از حالت تهوع های گاه و بیگاهم.

کل خاطرات و گذشتم، کم کاری های دیگران برای من، خلاصه یه عالمه انرژی منفی اومده سراغم.

ازتون میخوام اگر تجربه ای برای شاد شدن یا خاطره ی بامزه از دوران بارداریتون دارین تعریف کنین😊

بارداری من تو زمستون بود یادمه کنار بخاری میشستم و آبدوخیار میخوردم انقدر برام لذت بخش بود

یبارم جیگر هوس کرده بودم همسرم خرید همینکه داشتم میشستم نمیدونم چطوری یه تکه بزرگشو نمک زدم و خام خوردم😖هنوز بعد از اینهمه سال باورم نمیشه چطور جگر خام خوردم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری من تو زمستون بود یادمه کنار بخاری میشستم و آبدوخیار میخوردم انقدر برام لذت بخش بود یبارم جی ...

😅

اگر برگردی به دوران بارداری چه کاریو حتما انجام میدین؟

😅 اگر برگردی به دوران بارداری چه کاریو حتما انجام میدین؟

نمیدونم....دوره خوبی بود خوب تقویت کردم و استراحتم بد نبود

شاید بیشتر لباس بارداری بدوزم و مدل ب مدل لذت ببرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
افسردگی بارداری هم داشتین؟

تو بارداری نه

اما بعد از زایمان بی دلیل گریه میکردم

البته خیلی زیاد نبود