2777
2789
عنوان

سرد شدن رابطه

444 بازدید | 24 پست

سلام من یک سالی هست ک توی رابطه هستم و طرفم ب خاطر مشکلات مالی خیلی نسبت ب من سرد شده و من هرچه بهش میگم تکلیف منو روشن کن اگه منو نمخای تا من برم دنبال زندگیم ولی چیزی نمیگه فقط میگه تا همه چیز درست شه خیلی دارم اذیت میشم با این رفتار سردش و پیام ندادنش کسی هست ک کمک کنه یا تو اینجور شرایطی قرار گرفته باشه لطفا کمکم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خواستگار دارم ببین چیکار میکنه ؟

وقتی از لحاظ مالی نتونه اینکه بگه خواستگار دارم هیچ تاثیری نداره....واقعا اوضاع اقتصادی خیلی بده دیگه پسرا حتی زورشون نمیره خونه رهن کنن....حتی ازدواج کردن واسه جونا داره کم کم میشه رویا

💔

فقط میتونم بگم ولش کن برو دنبال زندگیت چون با پیام ندادنش مگ از مشکلاتش کم میشه اینو بدون کسی ک تو جزء اولویتش باشی تو هر شرایطی ب فکرت هست و هیچجوره از یادش نمیری ولی اگ یادش نبود سراغی ازت بگیره یعنی جزو اولویتهاش نیستی چون هیشکی انقد گرفتار نیست ک نتونه ی سراغ بگیره 

تو چرا لنگ اونی از ذهنت وزندگیش بیرونت کن برا خودت باش مستقل شو نه بهش زنگ بزن نه پیام بده اگه زنگ زد جوابشو نده راس میگه شرایط مهمه اونم حتما شرایطشو نداره دیگه اگه دوست داره دروغ نمیگه که اصرار الانت میتونه درد وبلای فردات باشه چون وضع مالی یا مسئولیت پذیری اگه ادم نداشته باشه بعدا مشکلاتت زیاد میشه پشیمون میشی خودت اونم آخرش بهت میگه به من ربطی نداره خودت اصرار کردی منت میزاره همه چی که ازدواج نیست 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

پسرررر کسیو بخواد میجنگه هرچیز دیگه بهونس 

کی ما دخترا میخوایم بفهمیم 🤦‍♀️ اون با جواب سرد دادنش داره نشون میده نمیخوادت ولی اینکه تو به پاش واستادی لذت میبره و احساس غرور میکنه 

بکش کنار از این رابطه تا لهت نکرده واسه خودت ارزش بزار من له شدم تو نشو 

میخوای حرفمو باور کن میخوای نکن ولی روزی با اشک دوباره میای پیاممو میخونی 

برو پول در بیار و مستقل شو اونوقت همه پسرا واست دست و پا میشکونن 

از من گفتن بود 

خاستگارم داشتی خوب بود بخاطر هر الدنگ دیگه ای رد نکن

پسرررر کسیو بخواد میجنگه هرچیز دیگه بهونس  کی ما دخترا میخوایم بفهمیم 🤦‍♀️ اون با جواب سرد دا ...

ولی من یجا خوندم با یه مشاورم صحبت کردم گفت یک مرد وقتی تو شرایط بی پولی و مشکلات مالی قرار بگیره میره تو خودش و از همه چیز فاصله میگیره 

تو چرا لنگ اونی از ذهنت وزندگیش بیرونت کن برا خودت باش مستقل شو نه بهش زنگ بزن نه پیام بده اگه زنگ ز ...

حالم بد میشه ک گول حرفاشو خوردم و اذیتم میکنه نمیتونم کنار بیام 

فقط میتونم بگم ولش کن برو دنبال زندگیت چون با پیام ندادنش مگ از مشکلاتش کم میشه اینو بدون کسی ک تو ج ...

شما اینطور میگین مشاور یه چیز دیگه میگه نمیدونم واقعا 

خب اون چی میگه ک تو این شرایط هستین ؟

داره صبح تا شب مث چی... کار میکنه و فقط میگه صبر کن درست میشه ینی دیگه از جمله درست میشه که میگه حالم بهم میخوره....من پارسال همین موقع ها سر این موضوع باهاش تموم کردم ۳ ماه...هردومون نابود شدیم ولی خب برگشتم بهش چون میدونستم بعدش بخوام با هرکی دیگع ازدواج کنم فکرش زندگیمو نابود میکنه....هیچ مشکلی با هم نداریم همه معیارهامون شبیه به همدیگه ست از لحاظ فرهنگی از لحاظ اعتقادی از لحاظ رفتاری...تنها مشکلش اینه که بخواد بیاد جلو سرنایه و پس انداری نداره و نمیتونه خونه فراهم کنه برای شروع زندگی چون توی تهرانه و تهران هم رهن خونه خیلی گرون شده چه برسه به خریدش....

💔
حالم بد میشه ک گول حرفاشو خوردم و اذیتم میکنه نمیتونم کنار بیام 

خب نزار بیشتر از این وقتت به پاش تلف شه گولشو خوردی دیگه نزار همون اتفاق دوباره تکرار شه هیشکی نمیتونه اذیتت کنه عزیزم مگر اینکه خودت این اجازه رو بهش بدی نزار کسی بهت بی احترامی کنه وشخصیتت بیاد پایین فقط باید به فکر خودت باشی هیشکی نمیتونه باورت کنه جز خودت کم کم فراموشش کن سرت و گرم کن برنامه ریزی کن بعدا میبینی زیادم سخت نبوده فقط کافیه که بخای ومهمتر اینکه انجامش بدی

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
خب نزار بیشتر از این وقتت به پاش تلف شه گولشو خوردی دیگه نزار همون اتفاق دوباره تکرار شه هیشکی نمیتو ...

سعی خودمو میکنم ولی وقتی ببینه فراموشش کردم برمیگرده حتما