2777
2789
عنوان

نمیدونم باید از دست شوهرم ناراحت بشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 108 پست
اهان خب پس احتمالا خونه شون امشب حوصله مهمون ندارن 🤔 تا حالا پیش نیومده بود؟

ن عزیزم نزدیک یکساله هرهفته همینطور بوده ناراحتم ک چرا همسرم هیچ توضیحی نداد بهم

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عریزم ناراحت از نرفتن به اونجا نیستم ناراحت از توضیح ندادن همسرم در این باره هستم

دختر خوب توضیح نداره.چرا باید برا هر چیزی توضیح بدن.هر دلیلی داشته باشه شاید مادرش خسته بوده.شاید خودش کم‌حوصلست.اصلا چه لزومی داره هر هفته حتما برید.شاید گفته یه هفته پیش خونوادت باشی اخر هفته نگفته که شما راحت باشید 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

آخه ما عقدم چندماهه شب جمعه ها منزل مادشوهرم هستیم میدونم جایی دعوت نیستن

خب عزیزم

یک شب تمایل نداشتن

یا کاری داشتن..

این که ناراحتی نداره

مهمونیم زوری نمیشه که..

از الان بر هرچیزی کوچیکی ناراحت میشید

موقع که باید واقعا ناراحت باشید دیگه کسی بهتون اهمیت نمیده

میگه اینکه برای هم چی ناراحته

💕

اره برای اینکه کوچیک نشم بهش نگفتم جریان امشب چیه 

تازه الان یکساعتم هنوز نگذشته شاید فردا پس فردا توضیح بده

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خب عزیزم یک شب تمایل نداشتن یا کاری داشتن.. این که ناراحتی نداره مهمونیم زوری نمیشه که.. از الا ...

عزیزم چندبار گفتم از نرفتن به مهمونی ناراحت نیستم از اینکه همسرم بهم هیچ توضیحی نداد که کنسل کرده ناراحتم 

ن عزیزم نزدیک یکساله هرهفته همینطور بوده ناراحتم ک چرا همسرم هیچ توضیحی نداد بهم

خب اینجوری فکرت همه ش درگیره ، حالتو میتونم بفهمم

نمیشه بهش زنگ بزنی بگی امشب که نمیریم خونه مامان اینا بیا بریم بیرون یه دور بزنیم؟

شاید اینجوری بتونی از زیر زبونش بکشی که جریان امشب چیه 🤔

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
تازه الان یکساعتم هنوز نگذشته شاید فردا پس فردا توضیح بده

همیشه خ و ۷ نیم میرفتیم یعنی حدود دو ساعت پیش🙃اگه یه عکس بدم میبینی چیجوری آماده منتظرش نشسته بودم