2777
2789
عنوان

چه طور خورشت قیمه مجلسی درست کنم؟

148 بازدید | 6 پست

سلام.  خانوما ممنون میشم بهترین روشی که خورشت قیمه بادمجان خیلی خوشمزه و مجلسی درست میکنید رو با جزییات بهم بگین،خیلی آشپزی وارد نیستم،لپه هام هم خیلی دیرپزه،اخرش هم بافت نرمی پیدا نمیکنه،ممنون






با سیب زمینی زیاد  عطر دارچین و زعفران  تروخدا لگه هارو خوب بخیسونین و بپزید

لپه رو از شب قبل می خیسونم،حتی قبلش چند بار هم توی آب می جوشونم کفش رو میگیرم،اما بازم خوب نیس.      لپه رو جدا می‌پزید و بعد به گوشت اضافه میکنین،یا از همون اول با هم میزارید؟



یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیاز بزرگ رو با رنده ریز رنده کن بعدش تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن یه سر تف که خورد ادویه زردچوبه و فلفل و یکم زنجبیل و خیلی کم دارچین آخه زیادیش تیره میکنه بجاش چوبش رو بنداز و یکم جوز هندی یا بویا رنده ریز بکن در حد نوک قاشق چای خوری و رب بریز تفت بده حالا اگه لپه هات دیر پزه که این موقع اضافه کن وگرنه جدا با اب خالی و زردچوبه و نمک بزار بپزه بعدشم آبجوش بریز تا پخته بشه 

یکم پودر هل رو تو آبجوش بریز با یکم زعفرون و خیلی کم گلاب ۲۰ دقیقه آخر اضاف کن 

با این دستور عالییییی میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز