یه پیاز بزرگ رو با رنده ریز رنده کن بعدش تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن یه سر تف که خورد ادویه زردچوبه و فلفل و یکم زنجبیل و خیلی کم دارچین آخه زیادیش تیره میکنه بجاش چوبش رو بنداز و یکم جوز هندی یا بویا رنده ریز بکن در حد نوک قاشق چای خوری و رب بریز تفت بده حالا اگه لپه هات دیر پزه که این موقع اضافه کن وگرنه جدا با اب خالی و زردچوبه و نمک بزار بپزه بعدشم آبجوش بریز تا پخته بشه
یکم پودر هل رو تو آبجوش بریز با یکم زعفرون و خیلی کم گلاب ۲۰ دقیقه آخر اضاف کن
با این دستور عالییییی میشه