2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعااا ميشه بيشتر توضيح بين جذبتون درمورد ثروت بود ، يا روابط

بخوام کلی بگم هم به امنیت مالی که نیازم بود دست پیدا کردم هم وسیله خونه چون هیچ وسایلی نداشتم هم ارامشی که میخواستم کتاب فلورانس رو خوب خوندم باردوم که خوندم جملات تاکیدی که مناسب خواسته من بود رو تو دفترم نوشتم و نوبتی به چیزایی که خواستم موعد تعیین کردم مثلا گفتم تا ۳۰ مهر چیزی که میخوامو به دست میارم حدود بیس روز فقط جملات تاکیدی رو گفتم حتی حموم موقع کار فقط تکرار کردم بخداوندی خدا درست ۳۰ مهر بعدازظهر به طور معجزه اسا طرف خودش زنگ زد بهم و خواسته ام عملی شد هیچوقت یادم نمیره یه روز بارونیم بود

بخوام کلی بگم هم به امنیت مالی که نیازم بود دست پیدا کردم هم وسیله خونه چون هیچ وسایلی نداشتم هم ارا ...

🥲خداروشششششكرررر

مرسي ك وقت گذاشتي و تعريف كردي دوست خوبم

🥲خداروشششششكرررر مرسي ك وقت گذاشتي و تعريف كردي دوست خوبم

مرسی عزیزم الهی شمام به هرچی میخواین برسین فقط باید ایمان داشته باشین واینکه هیچوقت هیچ چیز رو ملتمسانه ازخدا نخواین این یعنی شک داری که خدا بتونه بهت بده نعوذوبلله خواسته هاتونو تماما دستوری و قاطع بخواین

دوست عزیز اینم بگم خواسته هاتونو مکتوب هم کنین و  اینکه به فرشته مرتبط به خواستتون نامه هم بنویسین اینا خیلی تاثیر مثبت رو روند ارزوهاتون داره انگار به کائنات دستور میدین