2777
2789
عنوان

اینده بینی وجود داره؟؟

46 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها میگم فا  ل  گیییر میتونه اینده رو تشخیص بده گذشته و حال تقریبا درس گفت یچیزی درمورد اینده گفت ک نزاشتم اتفاق بیفته دادگاهی داشتم با شوهرم جدا نشدم یکماهی هست اومدم سر زندگیم اما همش میترسم از حرفش گفت جدا میشی!!!!یسال ونیم دادگاهت طول میکشه الانم ی خورده مشکل دارم خانواده هامون هر دو طرف بهمون فشار میارن ک برگشتیم ب هم از روی نفرت های ک بهم دارن همش استرس دارم ی بچه دونیم ساله هم دارم...

بچه ها واقعا میترسم تروخدا اگ کسی در مورد حال گذشته درس بهشن گفتن ولی اینده ن بیایت بگین بهم اصلا نمیتونم خودمو قانع میکنم دوباره فکر میاد ک اون همه چیو راس گفت حتما اینم راس درمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پیش بینیش درست بود؟ 

ببین بهم گفت ک قهرم و دادگاهی دارومو شوهرم دلش ب جدای نیستو جدای از طرف منع و اینکه ادم میفرسته دنبالتو ک شوهرم خودش تنها اومد بعد بهم گفت هم همش دس تو جدا شی یا نشی خوووب من نشدممم نزاشتم بعد اخر سر بهم میگ ک جدا میشی .

بچه ها واقعا میترسم تروخدا اگ کسی در مورد حال گذشته درس بهشن گفتن ولی اینده ن بیایت بگین بهم اصلا نم ...

هرچیزی رو بهش فک کنی برات اتفاق میفته بهش فک نکن تا برات اتفاق نیفته همیشه دیدت مثبت باشه وبه  چیزهای مثبت فک کن 

نه بابا حرف مفت زده انسان اگه توانایی دیدن آینده رو داشت خیلی کارا میتونست بکنه و اصلا وضع دنیا ای ...

مرسی عزیزم اخه من پیش مامانم گفتگ ک این زنیکه اینجری گفته حالا ک اومدم سر زندگیم یکسره میگ جدا میشی مگ نگفت حالا ادم اصلا انرژیش میره کسی یسره بهت اینجوری بکه شوهرم از ایطرف میگه ۲۰ روری یدف میبرمت خونه بابات مامانم میگ هفتگی اینا روز تعین میکنن منم ای وسط موندم فقط بچمو بغل میگیرم و بوسش میکنم احساس میکنم باز میخا ازم جداشن کنن یکماه ازش دور بودم