2777
2789

از ۱۷ تا الان یه مدت که حتما ماهی یکی یا دوبار کارم به سرم و دکتر می رسید یه مدت بعدش هم فشار خون گرفتم و مشکل قلبی پیدا شد 

حالا  اوضاع جوری شده که  هر روز باید با وجود سن پایین داروی فشار و قلب استفاده کنم تازه همون هم درست کنترل نمیشه. 

خیلی احساس بدیه خیلی خیلی بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینطور شدی ؟

نمی‌دونم  اصلا. 

مشکل قلب  و فشار تا حدی مادرزادی بوده ولی خب پیشرفت کرده در اثر عفونت و استرس و... 

اون مدت قبلش هم بخاطر میگرن و سردرد اینجوری به دکتر می افتاد کارم ولی از وقتی فشار خون گرفتم دیگه اون مدل سر درد میگرنی کمتر شده. 

سلام عزیزم خوبی یعنی ناراحتی قبلیت یه دفعه ای شروع شد میگم شاید ارثی باشه 

مادرزادی بوده ولی تا اون موقع اصلا مشکلی نداشتم   

مادرزادی در حد افتادگی میترال بوده ولی الان پیشرفت کرده دیگه 

نمی‌دونم  اصلا.   مشکل قلب  و فشار تا حدی مادرزادی بوده ولی خب پیشرفت کرد ...

منم بخاطر کنکورم خیلی استرس دارم مامانم همیشه میگه آخر یه چیزیت میشه 

خدا شفات بده عزیزم ایشالا بهتر بشی و دیگه یه اون قرص ها نیازی پیدا نکنی 🤍

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
منم بخاطر کنکورم خیلی استرس دارم مامانم همیشه میگه آخر یه چیزیت میشه  خدا شفات بده عزیزم ایشال ...

ممنون امیدوارم. 

استرس واقعا سمه  کنکور هم همه زندگی نیست  

من الان وقتی استرس میگیرم قشنگ تاثیرش رو روی قلبم حس میکنم 

ممنون امیدوارم.   استرس واقعا سمه  کنکور هم همه زندگی نیست    من الا ...

دست خودم‌نیست من باید حتما موفق بشم یه جور راه نجات برام ،انشالله خوب میشی عزیزم خدا بزرگه 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
دست خودم‌نیست من باید حتما موفق بشم یه جور راه نجات برام ،انشالله خوب میشی عزیزم خدا بزرگه 

ممنون

امیدوارم موفق بشی. سعی کن استرس نداشته باشی به حاش درس بخونی 

استرس خودش جلوی یادگیری رو هم میگیره 

ممنون امیدوارم موفق بشی. سعی کن استرس نداشته باشی به حاش درس بخونی   استرس خودش جلوی یاد ...

مرسی 🤍🙂

مادرزادی بوده ولی تا اون موقع اصلا مشکلی نداشتم     مادرزادی در حد افتادگی میت ...

الهی ان شاءالله خوب میشی عزیزم منم به خاطر دندون و لثه و گوشم نگران خودمم چون میترسم نگرانم