2777
2789
عنوان

عروسی بعد فوت نزدیکان

645 بازدید | 17 پست

سلام 

ی راهنمایی ازتون خواستم پدرشوهرم فروردین امسال فوت شد دوهفته قبل چهلمش بچه هاش رفتن کنسرت شاد حمید هیراد که به منم گفتن بیام باهاشون رفتم من  الان 6ماه عقدم به شوهرم میگم آخرهای پاییز بیا عروسی بگیریم بریم سرخونه زندگیمون اول گفت هنوز سال بابام نشده گفتم ما 8ماه بعدش میخوایم عروسی بگیریم تازه کنسرت میرید همه آهنگی گوش میدید که قبول کرد عروسی بگیریم، به خانواده اش گفت مامانش گفت عروسی برا چیتونه شما جشن نامزدی گرفتید اینو بگم نامزدی خانواده من سالن همه چی گرفته بودن درصورتی وقتی اومدن خواستگاری گفتم من نه جشن نامزدی نه جشن عقد میخوام فقط عروسی میخوام الان من گفتم عروسی بگیرم چندمدت دیگ بد شد یا کنسرت رفتن اونا بد بود چون ما هم تعجب کرده بودیم رفته بودن کنسرت قبل چهلم پدرشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تا سال صبر کن این جا نمیشه درمورد این چیزه نظر داد خیلی چون به هرحال از جو خانوادش بی اطلاعیم

عزیزم ما نمیتونیم تا 1سال دیگ صبرکنیم چون قیمت‌ها همیشه درحال افزایش هست من جهیزیه ام کامل خرید کردم جاهای مختلف گذاشتمشون بعد از جو خانوادش اطلاع دارم ک میگم قبل اینک بیان خواستگاری من خواهر پدرشوهرم فوت شده بود 4ماهی میشد اونا تازه میگفتن جشن نامزدی بگیرید ما گفتیم عمه اتون تازه فوت شده گفت اون 4ماه گیش بود بخاطر همین میگم عروسی میخوام بگیرم 

عزیزم چطوری سال پدرشوهرت رو،ندادن جشن عروسی بگیرین 😕هرچی بوده باباش بوده 

خب کنسرت برن نمیتوننن خودشون رو بکشن یا غمگین باشن 

پدرمنم فوت کرد بعد از ی مدت سعی کردیم همه کار کنیم ک افسرده تر نشیم 

ولی ترخدا عروسی کلاه خودتو قاضی کن 

سالگرد پدرشوهرت دادن برات جشن نگرفتن اونموقع هم ک بایدتوقع کنی 

اصلا هم قصد ندارن بگیرن شوهرت باید پول جور کنه تا مراسم بگیره مادرشوهر ازکجا بیاره 😕

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

پدرش بوده براش یه عمرزحمت کشیده حالاتاسالش صبرکنید.......

درسته عزیزم منم خیلی ناراحت شدم واسه پدرش ولی تاجایی ک میدونم زمانی ک مجرد بود همسرم خرج خودش خانواده اش خودش میداد کار می‌کرد با اینک پدرش پول داشت حقوقش هم بالا بود

درسته عزیزم منم خیلی ناراحت شدم واسه پدرش ولی تاجایی ک میدونم زمانی ک مجرد بود همسرم خرج خودش خانواد ...

خب الان بنظرم تاسال اگه صبرنکنین کلی حرف توشه میگن فلانی به خاطرپدرش تاسال صبرنکردمردم همیشه دنبال این داستانان اماازاینکه شوهرتون کمک خانوادش کرده کسی چیزی نمیگه.....

عزیزم کنسرت اونا رو شما میدونی رفتن ولی عروسی بگیرن قبل سال از طرف کل فامیل و همسایه و مهمون و خونوا ...

آخه عزیزم اتفاقا من این فامیلشون دیدم عروسی بگیریم اولین نفر خودشون میاین وسط میرقصن تو مراسم پدرش فامیلاشون میگفتن ان شاء الله عروسیتون میایم می رقصیم

عزیزم چطوری سال پدرشوهرت رو،ندادن جشن عروسی بگیرین 😕هرچی بوده باباش بوده  خب کنسرت برن نمیتون ...

من نگفتم مادرشوهرم پول عروسی بده قراره خوده شوهرم عروسی بگیره