2777
2789
عنوان

چطوری میشه زرنگ و قوی شد؟؟

118 بازدید | 17 پست

با چه کارایی میشه دختر قوی ای بود؟؟

بزرگترین لطفی که ما آدما میتونیم به‌هم دیگه کنیم اینکه باهم حرف بزنیم.بگیم چرا ازت ناراحتم.چرا میخوام ترکت کنم. چرا ازت عصبانی شدم. چرا دیگه دوست ندارم.و بیشتر از این زندگی رو سخت نکنیم و آدمارو با کلی علامت سوال تو ذهنشون تنها نذاریم.   

😐

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐

چرا؟؟ 

بزرگترین لطفی که ما آدما میتونیم به‌هم دیگه کنیم اینکه باهم حرف بزنیم.بگیم چرا ازت ناراحتم.چرا میخوام ترکت کنم. چرا ازت عصبانی شدم. چرا دیگه دوست ندارم.و بیشتر از این زندگی رو سخت نکنیم و آدمارو با کلی علامت سوال تو ذهنشون تنها نذاریم.   
چرا؟؟ 

چی چرا

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
تو جامعه باش با مردم در تعامل باش اونوقت با تجربه میشی از هر کس یه چیز,یاد میگیری

اها مرسییی😍

چی چرا

چرا پوکر؟؟ 

کسی نازتو نکشه کسی پشتت نباشه و خودت حقت رو بگیری  ب حرفای تلخ دیگران بها ندی و مهم نباشه و گ ...

ممنون از راهنماییت😍❤️

خودتو در الویت بزار 

اعتماد به نفس داشته باش

چیزی ک بهش علاقه داری رو دنبال کن

به بقیه احترام بزار و گستاخ نباش و همینطور زیاد با بقیه گرم نگیر ک ب خودشون اجازه بدن تو زندگیت دخالت کنن یا نظر بدن 

ناراحتیتو جلو بقیه بروز نده

خجالتی نباش و پررو نه حد وسط داشته باش

خودتو دوس داشته باش و هیچ وقت جلو بقیه رو خودت عیب نزار

اینا نظرات منه 🤍

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
خودتو در الویت بزار  اعتماد به نفس داشته باش چیزی ک بهش علاقه داری رو دنبال کن به بقیه احترا ...

واو مرسیی 😃😍💪

و راستی در مورد هر چیزی سعی کن مطالعه کنی 

کتاب خوندن خیلی خوبه

و هیچ وقت نزار حسی حقتو بگیره

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
و راستی در مورد هر چیزی سعی کن مطالعه کنی  کتاب خوندن خیلی خوبه و هیچ وقت نزار حسی حقتو بگیره

چشم مرسیی اگر کتابی در این حیطه می‌شناسید معرفی کنید ممنون میشم😍😍😍