2777
2789
عنوان

کرونا و عروسی

218 بازدید | 12 پست

جمعه هفته پیش اولین علائم کرونا تو خونمون خودشو نشون داد و رفتیم دکتر یکشنبه هفته بعد یعنی شب قبل از عید غدیر هم عروسی عموم هستش میترسم ناقل باشم ولی خیلی اصرار می‌کن که برم به نظرتون ممکنه ناقل باشم؟ یکشنبه میشه دقیقا ۱۰ روز از بروز علائم

Belle سابق

ماهم به خیال اینکه کم شده اون هفته رفتیم جشن دوروزه دخترم و خودم مریضیم من کمتر

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم به خیال اینکه کم شده اون هفته رفتیم جشن دوروزه دخترم و خودم مریضیم من کمتر

به خدا ما دو سال هیچ کجا نرفته بودیم و اینم بگم که همسرم با اینکه سر کار می‌رفت حتی تو بدترین شرایط کرونا نگرفت دیگه گفتیم تموم شده و اعلام کردن ماسک نزنید رفتیم رستوران خودمونو گرفتار کردیم

Belle سابق
۴ یا ۵ روز بعد تموم شدن علائم دیگه واگیر نیست

تموم شدن علائم آخه فکر کنم خیلی طول بکشه الان همسرم فقط یکم احساس خستگیش مونده منم سرفه ولی مشکل دیگه ای نداریم

Belle سابق
علائمی مثل تب وبدن درد وسرفه ولی خستگی وبی حالی که تا مدتها هست

من خودم دو سال پیش گرفتم هنوز بیاییم مثه قبل نشده سینوسام چرک کردن خوب نشدن این سریم که فعلا سرفه شدید دارم

Belle سابق