2777
2789

هیچی نزنیا.به اینا که میگن خمیر دندون و سیب زمینی و روغن و ....اصلا توجه نکن.

پزشکا میگن هیچی نزنید فقط بگیرید سریع زیر آب .

اگه سوختگیتون درجه بالا باشه با این کارا خییلی بدتر میشه.بعدش اگه اذیت بودی حتما برو دکتر خودشون برات پمادی چیزی میزنن آروم میشی.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خنک نگهشون دارید با اب خنک ، یه سره تو اب نباشه ، اب بزنید ، جلوی باد کولر   نگه دارید ، ا ...

کاری به تاولش ندارم فقط دردم کمه بشه چیزی نمیخام😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نزنیا.به اینا که میگن خمیر دندون و سیب زمینی و روغن و ....اصلا توجه نکن. پزشکا میگن هیچی نزنید ...

چطور پزشکای اینجا میگن اب خوب نیس یکی بچش دستش سوخته بود فوری گرفته بوده زیر اب دکتر باهاش دعوا کرد

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
اب بدترین چیزه واسه سوختگی تو اب نزارید اصلا بدتر میشه

من الان دوساعته دستم توابه یخه وقتی که توابه یکم بهترم همین که دستمودرمیارم بیرون سوزشش بدترمیشه

خمیر دندان

دیگه میسوزه چندساعت مجبوری تحمل کنب

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍