2777
2789

چرا تا چیزی میشه به بچه های طلاق میگید 

ناراحتی برو پیش(مامانت/بابات)

اگه اینجوری کنی میفرستمت پیش(مامانت/بابات)

همینه که هست میخوای برو پیش(مامانت/بابات)

واقعا متاسفم واسه چنین پدر یا مادرایی

اون بنده خدا خودش درد نبود پدر یا مادرش رو داره

شما هم از طرف خودتون هی نمک بریزین رو زخمش 

شما و همسرتون اونو به دنیا آوردید مگه به خواسته خودش اومده؟

حالا به دلایلی هم از هم جدا شدید که بازهم اون بچه این وسط هیچ گناهی نداره

اگه شما حضانتش رو گرفتید یعنی قبول کردید تو هر شرایطی و سختی خودتون تنهایی بزرگش کنید 

پس حق ندارید تا چیزی میشه واسه اتفاقی که کوچکترین تقصیری نداره دلشو بشکونین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش یکی اینو به مامان من میگفت😔

بعد ۵ سال ازدواج هنوز این حرفا ا ذهنم نمیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کاش یکی اینو به مامان من میگفت😔 بعد ۵ سال ازدواج هنوز این حرفا ا ذهنم نمیره

هیچوقت یادم نمیره یه بار سر شیطونی های کودکانه ام گفت میخوام زنگ بزنم پدرت بیاد ببرتت اونقدر با اون سن کم گریه کردم که چشمام قرمز شده بود 

هی التماس میکردم منو نفرسته پیشش

البته بعضی بچه های طلاقم این وسط خ لوس میشن از پدر و مادرشون باج میخوان انگار .اگ تو ی خانواده معمولی بودن کمتر خودخواه میشدن 

الان دختر خودم اینجوری شده زن باباهاشو ب کتک داد من نمیدونستم با پدرش آشتی کردم واس خودمن فتنه چید مادرشوهرم انداخت ب جونم ‌باز بخشیدمش س بار باباشو تحریک کرد منو بزنه بچه ۹ساله .درسم لج میکرد نمیخوند.یبارک دروغ ب باباش گفت باعث شد شوهرم بهم تهمت بزنه بنظرت چکار کنم همچی فرزندی رو؟حقش نیس عاقش کنم؟ .الان ۱۶سالشه 

هیچوقت یادم نمیره یه بار سر شیطونی های کودکانه ام گفت میخوام زنگ بزنم پدرت بیاد ببرتت اونقدر با اون ...

دخترمن کپی مادرشوهرم شده پیش اونا بزرگ شده فتنه بپا میکنه از ۸_۹سالگی

هیچوقت یادم نمیره یه بار سر شیطونی های کودکانه ام گفت میخوام زنگ بزنم پدرت بیاد ببرتت اونقدر با اون ...

کاملا درکت میکنم😔😔😔 دقیقا مثل من

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
البته بعضی بچه های طلاقم این وسط خ لوس میشن از پدر و مادرشون باج میخوان انگار .اگ تو ی خانواده معمول ...

درکت میکنم جانم

اما حرف از عاق نزن که اگه عاقش بکنی نابود میشه

تربیتت تغییر بده

ان شاءالله درست بشه

باورت میشه من بعد ازدواج سر همین حرفا هیچ میلی ندارم خونه مامانم برم برمم زود میام اصلا نمیمونم اونم با دعوت هرچی میگه چرا نمیای نمیرم

دخترمن کپی مادرشوهرم شده پیش اونا بزرگ شده فتنه بپا میکنه از ۸_۹سالگی

پس در این صورت با دو روش تربیت کاملا طبیعیه این رفتارها

سعی سرشو با کلاس و کارای دیگه گرم کنی زیاد نره سمت اونا

یا اگه رفت طوری عاقلانه رفتار کنه که نتونن روش تاثیر بزارن

باورت میشه من بعد ازدواج سر همین حرفا هیچ میلی ندارم خونه مامانم برم برمم زود میام اصلا نمیمونم اونم ...

الهی💔

مادرمن خیلی سختی و زحمت کشیده خیلی زیاد و من درکش میکنم

اما مادرم منو درک نمیکنه بیشتر وقتا فقط باهام لج میکنه

و مثل 90 درصد مادرا غر و اعصبانیتاشو رو من خالی میکنه منم رو اشکام🖤🙂