2777
2789
عنوان

از دست دادن اردک

71 بازدید | 8 پست

خیلی ناراحتم،تقریبا دوهفته پیش یه اردک گرفتم دوتا پسرم دوستش داشتن بازی می‌کردن،خودمم از اردک خوشم میاد دیشب باهاش بازی می‌کردن،گفتم بزارید تو تراس غذا بخوره،بعد نصف شبی رفتم سرویس،اردک جلو دام بود حس کردم وام رفت روش،ندیدم،گذاشتمش پیش غذاش،الان صبحی شوهرم گفت مرده،الان دیدم ،نمیدونم بخاطر پای من مرده یا بچه ها کاریش کردن بیشتر فکرمی‌کنم پای خودم رفته روش،کلی غصه خوردم چکار کنم به بچه ها چی بگم،من گناه کردم که نفهمیده پا گذاشتم روش ،عذاب وجدان دارم،چندبار پای بچه ها هم رفته بود روش اما چیزیش نشده بود

نمیدونم ولی لطفا دیگه نخر چون اسباب بازی نیست 

هی پا بذارن روش هیچیش نشه  

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بخاطر پای خودت بوده گردن بچه ها ننداز😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاررو ترکوندین

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
گناه داره،طفلک ،اخی ،گناه کردم حتما غصه م گرفته گریه م گرفته

منم اینچیزا داغونم میکنه برای همین اصلا حیوون خونگی اینچیزانمیخرم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
دیگه نمیخرم به هیچ وجه ،پسرم مدام می‌گفت یه پرنده بخر،منم اردک گرفتم نازه اخه

اردک کوچولو خیلی نازه بزرگ میشن بوگند میدن مامانم انقد داشت تاصداشون میزد میومدن پیشش ولی دیگ نزاشتم بگیره