2777
2789
عنوان

خودتونو جای من بزارید

332 بازدید | 26 پست

8سال زور گفتنشو تحمل کردم اخلاق تندشو تحمل کردم حالا دیگه خسته شدم از تهمت هاش. اوایل ازدواج خیلی میزد منو ولی کم کم یاد گرفت زخم زبون بزنه که جاشم نمیمونه 

31روزه خونم نرفتم حق طلاق بامنه اما مهریه رو بخشیدم (به دلایلی) 

خرجی که به اجبار و خواسته من یک ملیون رو میده 

برادرم باهاش تماس گرفته به خاطر دخترت کوتاه بیا باهم آشتیتون بدم خودش نخواسته گفته دیگه نمیخواد با من زندگی کنه حتی نمیخواد ریختم ببینه 

حالا انگار من میخوام خانوادش تو این مدت یه زنگ به من نزدن من هیچ بدی در حقشون نکردم

یه دفعه دیدم برام ابلاغیه لازم به تمکین اومده 

اگه جای من بودید می‌رفتید دادگاه یا نه؟ 

برم چی بگم من برنده بشم؟چطوری از حقم دفاع کنم. یا اصلا نرم بره هر غلطی خواس بکنه؟... 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه مرسی دستمزد چقدر میگیرن؟ 

باهاش صحبت کن شده برا خیلی ها خیلی کم گرفته و بهش ثابت بشه وضعت چجوره باهات راه میاد حتی رایگانم کار کرده کارش عالیه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
چون تجربه دارم میگم بهت  برو دادگاه بهش قاضی بگو شوهرم منو نخواسته حتی داداشم پادرمیونی کرده ق ...

آره آماده کردم بگم همینو... آخه نمیدونم قاضی قبول کنه مدرک نخواد بگه صدا یا چیزی که سندیت داشته باشه اراعه بده منم دست از پا دراز تر

باهاش صحبت کن شده برا خیلی ها خیلی کم گرفته و بهش ثابت بشه وضعت چجوره باهات راه میاد حتی رایگانم کار ...

ممنونم الهی عاقبت بخیر شی باشه حتما امروز زنگ میزنم