2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا حق ب نظرت جواب میده یا ن می فهمه الکی دارم میگم  حس میکنم متوجه میشه

میفهمه . چند شدی 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

من  واقعا نمیتونم برای نمره به قول شما چاپلوسی کنم گلم آخه حس خوبی بهم نمیده  . قشنگ میگم که تلاشم روکردم نشد ویا دلیل واقعیش..

یه بار به استادم‌گفتم هرچه قدر کتاب رو خوندم واقعا خلاصه نویسش سخت بود ..گفت منم همین نظررودارم کتاب جدید وعجیبی وبهش گفتم که تلاشم روکردم بعدش نمره قبولی رودادکل کتاب انگلیسی بود..

....

ولی یه بار یه تحقیقی رونصفه دادم دلیل اصلیش رونگفتم ولی استادم چون زرنگ بودم‌نمره کامل داد هنوز عذاب وجدان دارم

ب خدا حق ب نظرت جواب میده یا ن می فهمه الکی دارم میگم  حس میکنم متوجه میشه

نمیدونم والا میتونی از مرگ عزیزانم استفاده کنی😂😂

میتونی از جملات نظیر غلط کردم و شکر خوردم و جبران میکنم و استاد تو این کرونی کی میخواد شهریه بده باز و کی میخواد  پول بده استاد خودت رحم کن ندارم و بی پولم باید جون بکنم ده شیفت سرکارم😂😂😂

من  واقعا نمیتونم برای نمره به قول شما چاپلوسی کنم گلم آخه حس خوبی بهم نمیده  . قشنگ میگم ...

منم تا صب داشتم می خوندم همه واقعیتو میگم دارم میگم چی بهش اضافه کنم که بیشتر تاثیر گذار باشه

سلام استاد 

روزتون بخیر 

استاد ببخشید 

من ب خاطر ی مسئله ای و شرایطی ک داشتم(اینحا بغض) نتونستم درسمو بخونم و نمره ای ک خوب باشه کسب کنم(گریه)  استاد شما خیلی ادم با درکی هستید مطمئنم درکم میکنید لطفا اگه میشهی کاری کنید برام خیلی استرس دارم (گریه گریه)  مرسی از لطفتون ایشالا جبران کنم تشکر خدا نگه دار 

هاح هاح 😑🖐💔😂

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟