2777
2789
عنوان

تو خانواده ی پدریم ۲۲ ساله که پسر متولد نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست
دقیقا مث خانواده شوهرم پسر اصلا حتی ی دونه ندارن تو نوه هاشون همه از دم دختر😂😂فک کن بین ۸تا دختر م ...

باز ویطا دوتا پسر اومده😃

مال ما ۲۲ ساله یه دونه هم نیومده جالب نیست؟😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانواده شوهر منم ۲۰ سال بود فقط دختر می اومد....تا اینکه پسر من به دنیا اومد

بله عشقم من دیدم.۲۰ ساله تو خانواده شوهر من که خییییییلی هم پرجمعیت هستن فقط و فقط دختر به دنیا میاد.....جوری بود که میگفتن یکی طلسم کرده نسلمون در بیاد  آخرین پسری که متولد شده الان ۲۲ سالشه البته الان پسر منم هست

منم عروس آخرم خودم اول یه دختر اوردم دومی پسره...

یکیشون ۵ تا دختر داره یکیشون ۳ تا یکیشون ۴ تا یکیشون ۳ تا یکیشون ۲ تاچند تاشون هم یه دونه دختر دارن میترسن دوباره بچه دار شن.....البته رفتارشون با دخترا عالیه خدایی دختر دوستن

باز ویطا دوتا پسر اومده😃 مال ما ۲۲ ساله یه دونه هم نیومده جالب نیست؟😄

اره جالبه 

ولی خدایی ی حرکتی بزنید نسلتون منقرض نشه😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
۴ سال و ۶ سال جیزی نیست که😂 ما نمیدونیم پسر چیه اصلا😁

الان پسر من شیطونی میکنه همه انگشت به دهن می‌مونن انگار پسر ندیده آن....نمیدونن رفتار پسر چطوره همش پسر منو با دخترای خودشون مقایسه میکنن

الان پسر من شیطونی میکنه همه انگشت به دهن می‌مونن انگار پسر ندیده آن....نمیدونن رفتار پسر چطوره همش ...

واای

اگه پسر به دنیا بیاد مام نمیدونیم باید چجوری رفتار کنیم😄

پسر من که به دنیا اومد همه استوری کرده بودن‌‌‌‌‌‌.....ممنون که اومدی تا ما منقرض نشیم    

دخترا نسلو ادامه نمیدن مگه؟؟چ تفکرات قدیمی ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗