2777
2789
عنوان

از شوهرم گوشی مخفی گرفتم ،کمکم کنید

1082 بازدید | 73 پست

خانما چکار کنم با یک دختر ۱۰ ساله که دارم ،این دومین بارشها قسم خورده بود که دیگه نداشته باشه 

انگار باز یادش رفت بعد ۲ سال دوباره گوشی مخفی گرفته 

البته هنوز به روش نیاوردم چون میزنم زیرش فقط بگید بعد این که دستشو رو کردم 

چکار کنم طلاق ،زندگی ،خیانت. ،بی تفاوتی ،اخه چه غلطی کنم باهاش هم حرف زدم قدیم قسم خورده بود گفته بودم اگر یک بار دیگه ببینم طلاق میگیرم آخه یک دختر ۱۰ ساله دارم از آدمای هولللل حالم بهم میخوره خسته شدم انگیزه ندارم دیگه به بن بست رسیدن نه را ه پس نه راه پیش 

حتی جرات طلاق ،خیانت ،ایتها رو هم ندارم چون وجدان دارم دلم به حال دخترم میسوزه ،ولی از طرفی نمیتونم طلاق بگیرم ،از طرفی وجدان دارم نمیتونم خیانت کنم حتی فکرشم نمیکنم 

بعد اینکه دوسال پیش هم صحبت کردیم قسم هم خورده ،اسم صحبت و دیگه نیارید ،به شدت دروغ گو خسته شدم کم آوردم کمک کمک

helooo  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به اینکه خیانتشو با خیانت جواب بدی فکر نکن پس شخصیت خودت چی میشه ؟

اگه شرایطشو داری طلاق بگیر ولی اگه نمیخوای طلاق بگیری بروش نیار چون فقط پروترش میکنی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بیچاره خودت بیچاره دخترت😔بیشتر از همه دلم برای خودت سوخت😔خیلی وقتا آدما قسماشونو میشکونن،آدمی که کلا به فکر زن و زندگی و بچش باشه حتی یکبار هم خیانت نمیکنه ولی آدمی که تو ذاتش باشه کاریش نمیشه کرد 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
به روش نیار.فقط کم کم چیزا رو به نامت کن و بشین با دخترت زندگی کن .همین

بنظر منم به روش نیار و منطقی باهاش زندگی کن بفکر خودت باش با طلاق و بحث و اینا فقط خودت نابودی میشی بیخیال شو