2777
2789

باید تست های هر مبحث رو تو یه مدت زمان مشخص حل کنه، و اینکه هیچ وقت جواب رو از رو پاسخنامه نگاه نکنه چون اکثر سوالات با یه ایده حل میشن و ممکنه چند وقت بعد راحت حلشون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تست های هر مبحث رو تو یه مدت زمان مشخص حل کنه، و اینکه هیچ وقت جواب رو از رو پاسخنامه نگاه نکنه ...

نه اشلاتوکتاب علامت نمیزنه ولی من مشکلم الان اینه براهوش کلامی مثلایه تست هست میگه بین این چهارگزینه کدوم کزینه معنی این فلان کلمه نیس حالامن سوالم اینه که دخترمن بایداون سه تاکلمه که هم معنی هستن روهم حفظ کنه؟؟

آخه اگه اینجوری باشه خیلی زیادکلمه بایدحفظ کن

اگه هنوز کتابی نگرفتید به نظرم از انتشارات نشر الگو بگیرید ، چون اکثر سوالاتی که تو آزمون های تیزهوش ...

اموزشگاه مبتکران ثبت نامش کردم سه تاکتاب معرفی کردن خریدم متاسفانه هوش کلامی نمیدونم چطوربایدبخونه

کار خوبی می کنی از همین الان به فکر این مهارت ها هستی بعدا موقع کنکور خیلی بدردش می خوره ای کاش اونم ...

راستش آیندش خیلی برام مهمه الانم هزینه کتاب وغیره روبزوردارم براش جورمیکنم ولی خب متاسفانه تست هوش کلامی نمیدونم چجوری بایدبخونه

نه اشلاتوکتاب علامت نمیزنه ولی من مشکلم الان اینه براهوش کلامی مثلایه تست هست میگه بین این چهارگزینه ...

نیاز به حفظ کردن نیست ، این جور سوالات فقط با تکرار زیاد تو ذهن تثبیت میشن . حفظ کردن ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ لغت فقط برای یه موضوع تستی کار اشتباهیه ، باید انقدر تست حل کنه که وقتی سر جلسه نشست به صورت ناخودآکاه بدون اینکه بخواد خیلی به ذهنش فشار بیاره ، میتونه گزینه ها رو مقایسه کنه و جواب درست رو انتخاب کنه. مثلا روزی ۴ یا ۵ تا تست از همین لغت ها کار کنه . نتیجش بعد از سه چهار هفته خیلی عالی میشه

برم کتابفروشی بگم چه کتابی بهم بده؟

ببخشید اشتباه شده ، اسم انتشاراتش مهروماه بود . اسم کتاب هوش کمپلکس هستش و برای آزمون ورودیه ششم به هفتمه ، جلدش هم قرمز رنگه . البته اگه تا حالا تغییر نکرده باشه 

نیاز به حفظ کردن نیست ، این جور سوالات فقط با تکرار زیاد تو ذهن تثبیت میشن . حفظ کردن ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ ل ...

دروغ چرامن تمام کلمات ونوشتم تاجایکه خونده حفظ کنه دیدم واقعانمیشه براهمین اومدم تاپیک زدم که کمک بگیرم 

ببخشید اشتباه شده ، اسم انتشاراتش مهروماه بود . اسم کتاب هوش کمپلکس هستش و برای آزمون ورودیه ششم به ...

اره گرفتمش براش میره کلاس که یادش بگیره

بنظرتون اون تست های کلامی وتحلیلی وبه چه روشی بخونه واینکه همین سوالات کتاباروبایدحفظ کنه؟

اموزشگاه مبتکران ثبت نامش کردم سه تاکتاب معرفی کردن خریدم متاسفانه هوش کلامی نمیدونم چطوربایدبخونه

یه سوال دارم ، تو آموزشگاه چه مباحثی رو آموزش میدن؟ من خودم برای آزمون کلاس نرفتم.

یه سوال دارم ، تو آموزشگاه چه مباحثی رو آموزش میدن؟ من خودم برای آزمون کلاس نرفتم.

والاالان گفتن سه تاکتاب بگیره بیشترهوش کمپلکس ودرس میده من مشکلم هوش کلامی نمیدونم چطوربایدبخونه