2777
2789
مامانم فهمید من خونه مامانم بودم رفت برام لباس بیاره از خونم .سرزده یهویی رفت چون کلید داشت .یهد رفت ...

وااای چقد بد اصن آدم شوک میشه باورم نمیشه چقد چندش…حالا خداروشکر که دستش برات رو‌شده حداقل

وااای چقد بد اصن آدم شوک میشه باورم نمیشه چقد چندش…حالا خداروشکر که دستش برات رو‌شده حداقل

چ فایده نوه خالم بود و مامانم پشت اون دراومد چون تا دید گفتم طلاق میگیرم مامانم زد زیرش گفت الکی گفتم طلاق نگیر هی کارای شوهر کثافتمو ماستمالی می‌کرد بحدی ک جرات کرد ب دخترعمه متاهلم پیشنهاد بده دخترعمم ب مامانم گفت جلوی دامادتو بگیر ازم پنهون کرد مامانم .۳سال پیشم فهمیدم با خواهرم جور بوده اون لنگه مامانمه باهاش قطع رابطه کردم ولی عذابش تااخر عمر باهامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۷سالگیم تاالان همش بهم نارو زده همین مامانم چندساله از شدت استرس بیماری کلیه گرفتم چنتا فوق تخصص رفتم آزمایش سونو تست همچی خوب نشدم آخر فهمیدن ريشش از استرس مزمنه. درد مریضی میکشم ولی هیچ دارویی خوبم نمیکنه دکترم گفت با جراحی هم خوب نمیشی فقط استرستو کم کن 

لطفا برام دعا کن🌷

چ فایده نوه خالم بود و مامانم پشت اون دراومد چون تا دید گفتم طلاق میگیرم مامانم زد زیرش گفت الکی گفت ...

ای وااای مامانت چه بی معرفتی کرده در حقت…عب نداره عزیزم تو هم خدارو داری 🥺😔

شوهر الدنگ قبلی معتاد فاسد کتک زن یبارم فهمیدم لواط کرده  شوهر الدنگ دوم کلاهبردار دروغگو حیله ...

ماشالله دو تا طلاق گرفتین ؟   تا سه نه بازی نشه چند سالتونه  شوخی کردم براتون از صمیم قلبم دعا مردم خوشبخت بشین الهی 

ای وااای مامانت چه بی معرفتی کرده در حقت…عب نداره عزیزم تو هم خدارو داری 🥺😔

چون طرف فامیلای خودشه ب شوهرم گفت اینو بکش ولی طلاقش نده باباش منو دعوا نکنه (ینی منت نکنه ک فامیلات چ بد ازآب دراومدن)واس خودخواهی خودش منو قربانی کرد ب بابام میگفت شوهرش خ خوبه این دختره بده همش خرابم میکرد پیش بابام تا اون کمکم نکنه واس طلاق. انقد بابامو اذیت کرد سکته کرد بعدش منم جداشدم .یبار ۱۷سالم بود زورم کرد قاطی لباسام تو لباسشویی چادرنوشو بندازم هرچی گفتم ن اصرار کرد خاکیه بعد دید پرز گرفته اومدم تو اتاق دیدم چادر خیس پهن کرده جلو بابام اشک میریزه میگ این از قصد چادر نو مجلسیمو خراب کرده بابامم منو فحش داد 

ماشالله دو تا طلاق گرفتین ؟   تا سه نه بازی نشه چند سالتونه  شوخی کردم براتون از صمیم قلبم ...

شوخیشم تلخه 💔هردوبار مادرم بزور بهم تحمیل کرد باراول پسرداییمو دوس داشتم تافهمید بهم زد زورم کرد با نوه خالم ازدواج کنم اونم همدست خودش بود علیه بابام و من.سردومی سال ۹۶ی خواستگار خوب اومد زن مرده پولدار مهربون تک پسر از حسادت بهم زد ازاون دروغ بمن گفت از من ب اون .فراریش داد سال ۹۷ خودش این شوهرم خوشش اومد انتخاب کرد گفتم ن گفت پرتت میکنم توخیابون قبلا کرده دوماه زمستون رفتم حرم موندم .گفت زنش بشی سهم الارثمو میده شوهرمم ظاهرش مظلوم نما بود ۵۰درصد راضی شدم .بعد غقد باز فتنه کرده مامانم با شوهرم دوباره همدست ریختن سرم .بازالان باهم دعواشون شده‌ امر کرده باید جدابشی ازش تهدیدم کرده اونم دورو کلاهبردار کارای مامانمو دید خ زجرم داده خرجی نمیداد همش دروغ متلک .الانم مامانم نقشه کشیده وعده جهازمو ب خواهرم داده وعده خونمو ب داداشم داده اونا خودشون پولدارن خودشون ارثیه دارن تطمیع کردتشون .میخاد خونمو از چنگم دربیاره

نگو دوبار .یبارشم ب میل خودم نبود فقط زجرشو کشیدم کتکشو من خوردم 

واقعن ناراحت شدم انشالا خدا بهترینارو برات رقم بزنه 

خداکنه بتونم ازش فاصله بگیرم مستقل بشم سال ۹۰بعد طلاقم خواستم مستقل بشم نذاشت گفت خودم اولین نفر میگم شب باکسی بودی .الان رفتم مشاوره گفت فقط،از دست مامانت فرار کن برو ی گوشه شهر خونه یواشکی اجاره کن ب هیشکی آدرس نده‌بعد برو سرکار.دارم کم کم پول جمع میکنم حداقل رهن بتونم بدم مستاجرم از،خونم بره خودم برم اونجا یکم دور بشم از مامانم .تهدیدم کرده از شوهرت جدانشی کاری میکنم ن خواهر ن برادر ن مادر واست بمونه.وسط خیابون ‌بعدم قهر کرده رفته خونه پشت در موندم کلیدم بهم نمیده زنگیدم بهش گوشیشو خاموش کرده بود ناچار رفتم خونه دوستم .

سرعقد با شوهرم یواشکی پول حلقه رو مامانم داده هردو ازم پنهون کردن سر سرویس حبوبات مامانم بردتش ب سلیقه شوهرم بخرن منو خبر نکردن .انگار اون دوتا زن و شوهرن من اضافی ام خب شوهرمم پررو شد مث شوهر سابقم شروع کرد ب متلک و توهین و پنهونکاری پولاشو قایم می‌کرد خرجی نمیداد 

خداکنه بتونم ازش فاصله بگیرم مستقل بشم سال ۹۰بعد طلاقم خواستم مستقل بشم نذاشت گفت خودم اولین نفر میگ ...

ولش کن بابا، حرص نخور مگ چقد زنده ایم

به نظرم اگه وضع مالیت خوبه یا دانشگاه میری دوباره ازد نکن یا اگرم میخوای ازدواج کنی قبلش یکی دوسال طرفو بشناس 

چون طلاق سوم و دهن مردم خودت تا تهش برو

نود و هشت درصد مردا گاون😑 مراقب باش