2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه قاضی بود بهم گف من ۱۷ ساله کارم اینه برگشت طرف قبله گف به همین قبله شما باهم نمیتونین شوهرت ت ...

برا منم همینطور گفت 

تو دادگاه هم بد حرف میزد قاضی گفت نزار تو ده روز خودم پشتش باشم و طلاقش رو بگیرم 

من نیتم طلاق نبود اون موقع گفتم شاید بترسه ولی هیچ فایده ایی نداشت 

برا منم همینطور گفت  تو دادگاه هم بد حرف میزد قاضی گفت نزار تو ده روز خودم پشتش باشم و طلاقش ر ...

دقیقا منم دفه اول نیتم ترسوندن بود ولی بد تر از قبل شد هی اون دعوا رو میکوبید تو سرم با مشکلای قبلی

ببخش میشی بگی از کجا فهمیدی لواط کرده؟خیلی برام مهمه 

مامانم فهمید من خونه مامانم بودم رفت برام لباس بیاره از خونم .سرزده یهویی رفت چون کلید داشت .یهد رفت تو شوهرمو با برادرشوهر و ی رفیقش ک مامانم می‌شناخت تو ی رختخواب دید لخت ‌فیلم سو گذاشته بودن چون گفت تلویزیون روشن بود ولی بی‌صدا. بعد شوهرم پریده با ی شو رت مامانمو فرستاده تو حیاط.بعدک مامانم بهم گفت شوهرم اومد خونه مامانم ماستمالی کردن ک داره مامانت بهم تهمت میزنه ما دورهمی بودیم و خبری نبود .

آخه با ی ش رت ؟اون دوتاهم زیرپتو بودن 

منظور بدی نداشتم ، بچه هم دارید

شرمنده یهو گارد گرفتم 🌷آخه دلم شکسته ازاولی ی دختر دارم پیش باباشه. از دومی ن بچه ندارم رابطه نداشتیم از دوروز بعد عقد فحش دعوا راه انداخت بعدم واس طلاق باج خواهی کرد گفت پول بده تا طلاق بدم تا ۵ماه بعد عقد گهگداری رابطه داشتیم ک قطع شد همش قهر و تهدیدم می‌کرد س بار سعی کرد سرمو کلاه بزاره یبار گفت ۳۰۰میلیون وام بگیر بده بمن یبار گفت پشت سفته هامو امضا کن یبارم گفت خونتو بفروش بریم شهراونا خونه بگیریم نکردم لج کرد خرجی نمیداد یبار ۴۸ساعت توخونه ن نون بود ن کلید داشتم هیچی نونم نمیخرید مامانم پول می‌ریخت ب کارتم تا بره ماست و نون پنیر بخره خ مقاومت کردم این دفعه ب طلاق نرسه از ۹۸ول کرده رفته برگشتم خونه مامانم حق طلاقم دارم ولی نگرفتم پریروز بهش گفتم بیا آشتی فحش داد چون دادگاه نفقه محکوم شده خسیسه بمن فحش میده .الانم خودش رفته تقاضای طلاق داده ماه دیگ دادگاه داریم.من تلاشمو کردم خ کوتاه اومدم داداشم نصیحتش کرد هیچی لج کرده .بهم گفت اگ میخای طلاقت ندم باید همچی مهر نفقه ببخشی خب اینجوری ک راحت‌تر  طلاق میده چون ازاول نقشه داشت سرمامانم ۳۵میلیون کلاه گذاشته گردن نمیگیره .

واس این میگم شانس ندارم از شوهر .چاره ای هم ندارم .فعلا چسبیدم ب درس و دانشگاه کمتر غصه بخورم

شرمنده یهو گارد گرفتم 🌷آخه دلم شکسته ازاولی ی دختر دارم پیش باباشه. از دومی ن بچه ندارم رابطه نداشت ...

عزیزم پس این دومیو عقد بود زندگی نکردی باهاش خوبه ، خداروشکر حامله نشدی ، ببین مهریتو اجرا بزار دهنشو سرویس کن ، منم مهریه اجرا گزاشنتم بااینا باید با زبون شمشمیر حرف زد عین خودشون ، اصلا کوتا نیایا ، راستی شوهر اهل کدوم شهره

عزیزم پس این دومیو عقد بود زندگی نکردی باهاش خوبه ، خداروشکر حامله نشدی ، ببین مهریتو اجرا بزار دهنش ...

ن سراولی عروسی کردیم دیگ بچه داشتم سر دومی تا عقد کردیم فرداش رابطه داشتیم انقد بی‌تربیت بود میگفت از پشت گفتم ن گفت ب اون از پشت دادی یا ن اگ آره باید بمنم بدی .خودشم مطلقه بود یبار واس عذابم بده گفت رابطه با اون زن قبلیم بهتر بود .خداازش نگذره .زنشم شوهرکرده رفته منم گفتم حالا ک تو بغل ی مرد دیگست تا ول کنه دیگ نگه 💔

عزیزم پس این دومیو عقد بود زندگی نکردی باهاش خوبه ، خداروشکر حامله نشدی ، ببین مهریتو اجرا بزار دهنش ...

شمالیه.قهر کرده رفته شهرش.همین نفقه ی مثقالی رو بزور میده قسطاشو همش بازی درمیاره میگ چرا کار کنم بدم تو بخوری

منم در حال جدایی ام.

خداروشکر.

انشاالله تا زنده ام دیگ نبینمش،ن خودش و ن خونوادشو.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

منم سه ساله جدا شدم.....البته بعد از سه سال عقد و یکسال ازدواج ...کاش همون عقدی جدا میشدم.شوهر سابق من بددل و شکاک بود دست بزن داشت خیانتم کرد....الانم شنیدم ازدواج کرده و اخلاقای بدشو کنار گذاشته