شرمنده یهو گارد گرفتم 🌷آخه دلم شکسته ازاولی ی دختر دارم پیش باباشه. از دومی ن بچه ندارم رابطه نداشتیم از دوروز بعد عقد فحش دعوا راه انداخت بعدم واس طلاق باج خواهی کرد گفت پول بده تا طلاق بدم تا ۵ماه بعد عقد گهگداری رابطه داشتیم ک قطع شد همش قهر و تهدیدم میکرد س بار سعی کرد سرمو کلاه بزاره یبار گفت ۳۰۰میلیون وام بگیر بده بمن یبار گفت پشت سفته هامو امضا کن یبارم گفت خونتو بفروش بریم شهراونا خونه بگیریم نکردم لج کرد خرجی نمیداد یبار ۴۸ساعت توخونه ن نون بود ن کلید داشتم هیچی نونم نمیخرید مامانم پول میریخت ب کارتم تا بره ماست و نون پنیر بخره خ مقاومت کردم این دفعه ب طلاق نرسه از ۹۸ول کرده رفته برگشتم خونه مامانم حق طلاقم دارم ولی نگرفتم پریروز بهش گفتم بیا آشتی فحش داد چون دادگاه نفقه محکوم شده خسیسه بمن فحش میده .الانم خودش رفته تقاضای طلاق داده ماه دیگ دادگاه داریم.من تلاشمو کردم خ کوتاه اومدم داداشم نصیحتش کرد هیچی لج کرده .بهم گفت اگ میخای طلاقت ندم باید همچی مهر نفقه ببخشی خب اینجوری ک راحتتر طلاق میده چون ازاول نقشه داشت سرمامانم ۳۵میلیون کلاه گذاشته گردن نمیگیره .
واس این میگم شانس ندارم از شوهر .چاره ای هم ندارم .فعلا چسبیدم ب درس و دانشگاه کمتر غصه بخورم