یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند سال پیش دیدم فکر کنم یازدهم میشد تو کانال های اطلاع رسانی تلگرام دیدم
یک عدد خواهر مولا غلطگیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجعبه به جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋
بخوام میتونم ۸ ساعت به بالاها بخونم رشتمم تجربی و اینکه مدرسه نمونه درس میخونم معدل سال دهم ...
نمونه به احتمال زیاد سوالات امتحانی سخت هستن بعدشم اگه بتونی قبول بشی یازدهم کم وقت گذاشتی دوازدهم اذیت میشی نمی دونی چی رو جمع کنی بنظر من بشین دهم خوب تستی کار کن و یازدهم پیش خوانی کنی بهتره تجربی سخته کنکورش هم که در جریانید هر سال سخت تر میشه پس نمیشه ریسک کرد