2777
2789

من موهام بشدت میریخت یعنی هروقت موهامو شونه میکردم دسته دسته موهام میومد دستم تااینک خیلی دنبال یه چیزی بودم ک رو موهام اثربذاره همه قرصارم امتحان کردم تنهاقرصی ک بشدت موثربود قرص هیروویت بود ومن کنار این قرص از شامپوضد ریزش اویدرم استفادع کردم بااینک یکم خشک میکرد موهامو ولی خیلی خوب بود دیگ موهام چرب نمیشه و ریزش موهام خیلی خیلی کم شده اینجا گفتم شاید بدردتون بخوره قرصو ۸۰تومن گرفته بودم و شامپورو نمیدونم ولی بالایه ۶۰تومن نیست امیدوارم یه کمکی کردع باشم شبتون خوش

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

من گرفتم چهاردونه خوردم ولش کردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررسی گلم ک گفتی من موهام به شدت میریزه وهرررچی که بگی استفاده کردم حتی هیرویتم خوردم ج نداد حالا میرم شامپورو میگیرم ولی دکتر بهم گفت از اعصابع😞

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
من گرفتم چهاردونه خوردم ولش کردم

نه اصلا ول نکن دوبارع شروع کن من یع ماه نشده ولی واقعا موهام ریزشش بهتر شده

منم😂😂

تنها نیستم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ممنون که گفتی عزیزم این قرصی که گفتی عوارض نداره؟

نه ویتامینه میتونی تو گوگلم نگاکنی من کلی قرصایع مختلف امتحان کردم و دربارشون خوندم عوارض نداره