2777
2789
عنوان

بیاید از شوهر بی غیرتم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 63 پست
خدا وکیلی اگر پسر دارین اینطوری نکنید اه بخدا اینجور آدما باید مستقیم برن جهنم بابا شعور داشته باشین ...

بجون عزیزم ، اگ بدونی چقد خوبی میکردم ب مادرش هر مناسبت کمه کم ۵۰۰ تومن خرج میکردم ، خیلی دوسش داشتم ولی واقعا رییس بود یادمه یبار مادرش با پدرش رفتن مسافرت خواهرشم رفت خونه خالش ، شوهرم اومد دنبال من بزور خواهر شوهرمم انداخت وسط  گف باید هرجا میرن باهاشون بری ، از شهرستانم داش کنترل میکرد هی زنگ میزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن مردی که بگه مانتوتو دربیار باتاب بشین ارزش مشاوره رفتن هم نداره خداروشکر عقدی طلاقتو بگیر خود ...

این یکی از کاراش بود ، حتی یبار گف باید بریم با دوستامو همسراشون مشروب بخوریم دور همی مست کنیم ، انگار آب یخ ریختن روم ، بعد ما کوردیم خیلی تعصب داریم رو ناموس ولی این بی ناموس بود

خدایاچه چیزایی توسایت می‌شنوم ومیبینم  خدایاتوبه مگه میشه مردی روناموسش غیرت نداشته باشه بگه جلو داییم مانتوتودربیارباتاپ باش یابگه باشلوارک بروبیرون     

بخدا عمرا من این حرفاباورم بشه نمیگم شماهادروغ میگین ها ولی من نمیتونم همچین چیزایی هضم کنم

این یکی از کاراش بود ، حتی یبار گف باید بریم با دوستامو همسراشون مشروب بخوریم دور همی مست کنیم ، انگ ...

خیلی نارحت شدم برات اسی انشالله هر چی صلاحته برات رقم بخوره کورد کجایی 

این یکی از کاراش بود ، حتی یبار گف باید بریم با دوستامو همسراشون مشروب بخوریم دور همی مست کنیم ، انگ ...

این دیگه فکرش بیش از اندازه روشن بوده چقدر بی رگه،اره شنیدم کردها خیلی غیرت و تعصب دارن رو ناموس.

خدایاچه چیزایی توسایت می‌شنوم ومیبینم  خدایاتوبه مگه میشه مردی روناموسش غیرت نداشته باشه بگه جل ...

جالبش اینجاس ک رو مادر خواهرش غیرت شدید داش بعد میگن برید ب کسی ک خانوادشو دوس داره شمارم دوس داره

خدایاچه چیزایی توسایت می‌شنوم ومیبینم  خدایاتوبه مگه میشه مردی روناموسش غیرت نداشته باشه بگه جل ...

خودمم وقتی ازدواج نکرده بودم اصلا باورم نمیشد همچین مردی وجود داشته باشه تا با جشام دیدم

خودمم وقتی ازدواج نکرده بودم اصلا باورم نمیشد همچین مردی وجود داشته باشه تا با جشام دیدم

والاماپسرای همسایه هم رودخترای همسایه غیرت دارن اگه یه پسرغریبه بیادتوکوچه باراول میگن حتما رهگذره باردوم میگن حتمامنزل آشنایی فامیلی داره بارسوم میرن ازش میپرسن اینجادنبال منزلی میگردی وای به روزی بفهمن نظربدبه یکی ازدختران همسایه داره یعنی لت وپارش میکنن ونمیزارن خانواده دلیل لت وپارکردن هم بفهمن مقصرخودشون جلوه میدن اما نمیزارن دخترای کوچه اسمشون بد دربره   

شوهرسابق من وقتی عقدبودیم بخاطرمشکلات وبیماری که داشت وپنهان کرده بودمیهواستیم ازهم جدابشیم اومدتوخیابون مثلاخواست حرف بزنه گفت فلانی حتمازیرسرش بلندشده میخوادطلاق بگیره بخدا کل پسرای منطقه ریختن سرش تامیخوردزدنش گفتن حق نداری به دخترمنطقه ما توهین کنی رفت شکایت کردگفت تمام پسرای اینجامنوزدن ولی پلیس اصلااعتنایی نکردبهش فکرمیکرددروغ میگه