2777
2789
عنوان

دعوا روی بچه ها

423 بازدید | 20 پست

دوستان شما با برادرشوهری که بخاطر دخترش مرتب میاد با بچه ها دعوا میکنه چه عکس العملی نشون میدیدکه بحث وجدل خونوادگی راه نیفته؟

ان الله یفعل ما یرید🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دختر من دوسال از دخترایشون بزرگتر و باهم بازی میکنن من هربار دخترم شکایت میکنه میگم مامان جان خودتون صلاح ومصلحت همدیگرو بهتر میدونید اما عموش که بابای دخترعموش فوری میاد به دخترم وبقیه وبچه ها دعوا وحتی تیکه های سنگین نه درحد بچه ها بهشون میندازه واقعا نمیدونم چیکارکنم

ان الله یفعل ما یرید🥰😘
اخه گاهی دخترم تنها میره خونه مادربزرگش ومتاسفانه عموش هم طبقه بالاس نمیدونم واقعا چه رفتاری کنم که ...

اصلاتنهانفرستید اگرشما باشید می تونید سریع دخترتون رواز اون فضا خارج کنید

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین

جوری جرش میدم صداش تا هفت کوچه بره

کسی حق نداره ب بچم چیزی بگه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
اخه گاهی دخترم تنها میره خونه مادربزرگش ومتاسفانه عموش هم طبقه بالاس نمیدونم واقعا چه رفتاری کنم که ...

یه عمر پدر مادر من مثل شما نسبت به توهینایی که عموم و عمم نسبت به ما میکردن بیخیال بودن 

تلان هیچکدوممون اعتماد به نفس نداریم، عوضَ بچه های عموم فقط اعتماد به نفس دارن 

الان عموم مرده هنوزم ازش کینه دارم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟