لواشک_چوبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12570 عنوان اعصابم داغونهههه 88 بازدید | 9 پست کسی ک میدونه کاری اشتباس ولی بازم میکنه...میگه نمیتونه خودشو کنترل کنه، چطور اخه؟باید باهاش چطور رفتار کرد؟باید چیکار کرد ک مثه قبل بشه؟ تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 1401/04/22 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yougurt عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 711 ببخشید میدونم بی ربطه.شما میدونید چجوری اسم مستعار داخل نینی سایتو عوض کنم؟
لواشک_چوبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12570 ببخشید میدونم بی ربطه. شما میدونید چجوری اسم مستعار داخل نینی سایتو عوض کنم؟ نهههه چون نمیشه امکان پذیر نیست.... تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
لواشک_چوبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12570 بستگی داره چکار باشه.... کارای درستی نیستکارایی که اشتباهن خیلی اشتباهولی میکنه با اینکه میدونه اشتباس تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
چرکولک۰ عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 4041 کارای درستی نیست کارایی که اشتباهن خیلی اشتباه ولی میکنه با اینکه میدونه اشتباس بعضی چیزا اصلا نمیسه کارش کرد خواهر...بیخیالی باید طی کنی ...
لواشک_چوبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12570 بعضی چیزا اصلا نمیسه کارش کرد خواهر...بیخیالی باید طی کنی نمیشه ادمی نیس ک بیخیالش بشماینجوری نبود یهو اینطور شد تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
چرکولک۰ عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 4041 نمیشه ادمی نیس ک بیخیالش بشم اینجوری نبود یهو اینطور شد من نمیدونم دقیق چکاری میکنه...شوهرته؟حسم میگه دیدن فیلم و ایناست؟درسته؟نمیشه تغییرشون داد اگه تو زندگیت تاثیری نمیزاره باید بیخیال شی ...
لواشک_چوبی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12570 من نمیدونم دقیق چکاری میکنه...شوهرته؟حسم میگه دیدن فیلم و ایناست؟درسته؟نمیشه تغییرشون داد اگه تو زند ... نه مجردم.یکی ک خیلی واسم عزیزه، نمیتونم چ کارایی ولی به نظر من غلطن به نظر خودشم غلطن ولی میگه دست خودم نیس قبلا اینطور نبود اصلا تازه اینجور شده.تو زندگیم تاثیر داره، وقتی میبینم خودشو میندازه تو دردسر عصبی میشم حرص میخورم. تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
چرکولک۰ عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 4041 نه مجردم. یکی ک خیلی واسم عزیزه، نمیتونم چ کارایی ولی به نظر من غلطن به نظر خودشم غلطن ولی میگه دست ... ای بابا.....توکل ب خدا...اگه میتونی با مشاور درمیون بزار ...