2777
2789
هروقت شرایطش جور شه😁😂 چرا عروسی نمیکنید خب؟؟ جهازتو اماده کن… اقا دامادم راضی کن… میری سر خونه و ز ...

افرین درست حدس زدی هر وقت شرایطش جور شه😂😂😂😂😂😂

جهاز آماده س فقط داریم سعی میکنیم خونه بخریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین درست حدس زدی هر وقت شرایطش جور شه😂😂😂😂😂😂 جهاز آماده س فقط داریم سعی میکنیم خونه بخریم

😂😂😂 خب دیدی

ان‌شاءلله هر چه زودتر ی خونه‌ی خوشگل تو بهترین نفطه‌ی شهر بخرید و ی زندگی آروم رو تجربه کنید💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
احساس میکنم توی آیندت یه دختر بچه داری و تو خیلی دوستش داری و براش کم نمیزاری  و اینکه همه چیت ...

از منم میگن از ویژگی هام 

و آینده و دلیل رفتار فرد تو ذهنمه!؟ میخواد چیکار کنه

از منم میگن از ویژگی هام  و آینده و دلیل رفتار فرد تو ذهنمه!؟ میخواد چیکار کنه

ببین حسم نسبت به ویژگیت  دلت مهربونه احساس میکنم تو دلت یه ناراحتی و غمی داری و اینکه اون فرد اولین حسی که بنظرم میرسه انگار منتظر یه فرصت که یه حرکت بزنه 

ببین حسم نسبت به ویژگیت  دلت مهربونه احساس میکنم تو دلت یه ناراحتی و غمی داری و اینکه اون فرد ا ...

حس ششمی هستین!؟ 

ویژگی هام رو درست گفتین 

کی پس یه حرکتی میاد خوو /:

حسش به من چیه بهم فکر می‌کنه!؟