2777
2789

سلام

من میخواستم تو تابستون موهای دختر 5 ساله ام رو ببافم تا کمتر عرق کنه ولی بعضیا میگن بافت مو خوب نیست و بعضیا میگن خوبه و باعث افزایش رشد مو میشه ؟

واقعا چنین چیزی درسته و تاثیری داره رو رشد مو یا ریزش مو؟ ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من دخترم 5 سالشه با چلگیس موهاشو میبندم وقتی باز میکنم چناا تار مو در میاد از سرش حالا فکر کن ببافم که دیگه هیچ .....

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
خدایی بافتی فقط بافت ریز آفریقایی نزن خیلی زشته دخترهمسایمون البته ۸سالشه میزنه اصلا قشنگ نیست اخه ا ...

خب چی پیشنهاد میکنی ؟ هلندی یا تیغ ماهی خوبه ؟ یه چیزی میخوام که تو تابستون هم خوب باشه و بچم کمتر عرق کنه...

دختر هشت ساله همسایتون خودش بافت میزنه؟ یاد داره؟ یا منظورت این بود آرایشگاه موهای خودشو بافته؟

والا من دخترم 5 سالشه با چلگیس موهاشو میبندم وقتی باز میکنم چناا تار مو در میاد از سرش حالا فکر کن ب ...

یه عکس میفرستی بی زحمت ببینم چجوری میبافی؟ چلگیس رو از کجا یاد گرفتی ؟ دوره رفتی یا همینجوری تمرینی یاد گرفتی ؟

خیلی دوست دارم و بنظرم لازمه که ما دختر دارا بافت مو رو یاد بگیریم. حال میده خداییش روزایی که حوصله داری بشینی موهای دختر خشگلتو ببافی، نه ؟ البته من خودم بلد نیستم ولی هوس کردم یاد بگیرم