2777
2789

سلام میشه راهنماییم کنید 

۳ سال ازدواج کردم که شرایط شوهرم میدونستم باهاش ازدواج نمیکردم اصلا از اول بهم دروغ گفت و شرایطشو جور دیگه ایی جا زد

یه مادر داره که حقوق خونه هیچی نداره که نوشم داره بزرگ میکنه خواهرشوهرمم یه دختر داره که شوهرش فوت شده با دختر اومده پیش مادرشوهرم اونم نه خونه داره نه حقوق نه کار

اونا شهر دیگه زندگی میکنن شوهرم خونه داره تو شهرستان دست مادرشه که ما ماهی ۳ونیم میدیم اجاره با ۴۰۰ رهن که حاضر نیست خونرو بفروشه برامون خونه بخره بخاطر مادرش که من میگم واسشون خونه اجاره کن و با ۳تای برادرت خرجشون بدین نه تنها تو چون الان شوهرم فقط خرجی میده اونا اصلا نمیدن تازه بچه هاشونم میسپرن مادره بزرگ کنه

خلاصه اختلاف فرهنگیمون زیاده

مشکل الانم اینه الان عقده عروسیه زایمان حاملگی هر چیز شادی اوری هست به شوهر من نمیگن فقط بدهکاری مریضی مردن بی پولی بدبختیاشون رو سر ماست شوهرمم خنگه نمیفهمه

وقتب میریم شهرستان امان از یه دعوت کنن مارو خونشون میریم یه چایی فقط جلومون میارن من هنوز خونه خواهرشوهرام برادرشوهرام دعوت نشدم به شام یا ناهار با وجودی که راهمون دوره سالی ۲ بار یا ۳ بار میریم مادرشوهرم میره برای نوه دختریش خرید میکنه دختر من ۱۸ ماهس برای ابن نمیخره من ناراحت میشم اما شوهرم نمیفهمه عاشقشونه یعنی میمیره براشون از خونه بیرونمونم کنم باز میره قربون صدقشون میره خلاصه ببخشیذ طولانی شده به چه روشی شوهرم و اگاه کنم تا اینم مثل خوذشون بشه

میتونی در قالب جمله ایی بهش بگی ک ناراحت هم نشه 

مثلا بگو من خیلی خوشحالم ک تو شوهرمی و ی مرد خانواده دوستی ولی دوست دارم همون طور ک تو ب خانوادت اهمیت میدی اونا هم ب من اهمیت میدن بازم ممنونم ازت ک ب فکرم هستی 

یا با شناختی ک از شوهرت داری همچین جمله ایی بگی

مثبت +گلایه ایی ک داری +مثبت 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.