2777
2789
عنوان

زن عموم میخوام ....

556 بازدید | 19 پست

کسی زن عموم میشه😂😐😐😐

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

نه

بای🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا عموت کی باشه 🙆😁🤣🤣

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

شوخی کردم فقط واسه خنده تایپک زدم😂😂😂😂

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

چی شد کاربری جدید هست یکی بود زن دایی میخواست دیشب گفتن خودش پسره 😂😂😂😂😂😂😂

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

ملت رد دادنا😂😃

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

اخ زنمو فدای قندش بشه چطوری🤓

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)