دیشب ب پسرم استامینوفن دادم نمیشه امروز آزمایش بده؟
چون میگن س روز قبل نباید آنتی بیوتیک داده بشه
پسرم یازده ماهشه
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
استامینوفن، آنتی بیوتیک نیست. مسکن هست و مشکلی برای تست ادرار به وجود نمیاره
مرسی عزیزم
راستی پروفت چه گلی هس
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهش می کنم عزیزم. یگ گل از خانواده زعفران هست، ولی کلاله هاش خوراکی نیست.
آها فک کردم خودتون عکس گرفتین
گفتم شاید همشهری باشیم