2777
2789
من براش تخت نوزادی گرفتم کریر هم نگرفتم نمیدونم برای مثلا تا 6 ماهگیش که نمیشینه چی بگیرم مثلا تو خونه میخوام کارامو کنم اونو کجا بذارم؟ همش باید خوابیده باشه؟ تشک بازیم داره یه مدلم گهواره دیدم چرخم داشت ولی میخوام تا اونجا که میشه تو گهواره نذارمش که عادت کنه تو تخت خودش بخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو کریر میذاشتمش. ولی بچه مدت طولانی نمیتونه توش بمونه. اگه کریر داری نی نی لای لای لازم نیست.
همه بر سر زبانند تو در میان جانی **** چه مکانی بهتر از جان که تو در میان آنیLilypie Second Birthday tickers
عزیزم کل این وسایل بستگی به فردی داره که ازش استفاده میکنه. من که از کریر استفاده زیادی نکردم. ولی تخت و پارک خیلی به کارم اومد و راضی بودم در حالی که دوستم اصلا از تخت و پارک بچه اش استفاده نکرد.
همه بر سر زبانند تو در میان جانی **** چه مکانی بهتر از جان که تو در میان آنیLilypie Second Birthday tickers
من هنوز دخترم بدنیا نیومده ولی دوستم که الان دخترش 6 ماهه شده میگه بعد از 6 ماهگی اصلا نمیشینه .. همش دوست داره رو زمین باشه و بازی کنه.. نی نی 6 ماهه کنجکاویش نمیذاره که بشینه .. به نظر من یه تشک خوب و نرم براش آماده کن با کلی اسباب بازی مناسب سنش .. یه مدت مجبوری مدام بهش سر بزنی از آشپزخونه ولی خوب بعدا ها که پا گرفت دیگه سخت تر هم میشه. به نظر من چیزی نگیر فعلا ببین توی موقعیتش چی لازمت میشه