2777
2789

اگه هستین خواهشا تاپیک قبلیمو ببینین جواب آزمایش خواهرمه تا عصر ک ببریم پیش دکتر دق میکنم ممنون میشم یه نگاهی بندازین

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

بفرست 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بفرست 

عزیزم تو تاپیک قبلیم هس از گالریم پاک شده متاسفانه و جواب آزمایش الان پیشم نیست ممنون میشم یه نگاهی بندازین لطف بزرگی میکنین

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تاپیک قبلیم هس از گالریم پاک شده متاسفانه و جواب آزمایش الان پیشم نیست ممنون میشم یه نگاهی ...

سلام عزیزم خوبی چی شد جوابشون

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سلام عزیزم خوبی چی شد جوابشون

سلام عزیزم چهارشنبه و دیروز رفتیم مطب ک گفتن متاسفانه دکتر مریضه نمیاد برین شنبه بیاین..من خودم بردم پیش متخصص دیگه گف من ازمایشی ک یه دکتر دیگه نوشته رو نگا نمیکنم..پیش یه دکتر عمومی هم بردم ک گف همه چی سالمه فقط تو رحمش یچیزی هس ک من نمیتونم تشخيص بدم چیز بدیه یا نه باید دکتر خودش نظر قطعی رو بده😣😣حالا تا فردا عصر باید باز صبرکنیم تا ببینیم دکتر میاد یاباز میگه مریضم استرس امانمو بریده خواهرم خودش بدترازماس روحیش داغونه😞

سلام عزیزم چهارشنبه و دیروز رفتیم مطب ک گفتن متاسفانه دکتر مریضه نمیاد برین شنبه بیاین..من خودم بردم ...

سلام خدا رو شکر که خوبه جوابش استرس نداشته باشید...باور کن نبود چیز بدی توش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

حالافردا دکتر نظرقطعی رو میده ان شاالله ک چیزبدی نباشه 

سلام عزیزم امروز دکتر گف هیچی نیست خداروشکررررر گفتم بیام ب شمام بگم ممنون از دعاهاتون خیلی خوشحالم🤲🏼🥲

عزیزم‌...شکر خدا خوشحال شدم ...

علایم چی داشتن ک انقد ام ار ای گرفتن 

عزیزم‌...شکر خدا خوشحال شدم ... علایم چی داشتن ک انقد ام ار ای گرفتن 

تنبلی تخمدان داشت ی مدت داروخورد باز حامله نشد بعدرف دکتر گف ک ضخامت آندومتریوز داری..حالا ضخامتش بیشتر شده دکتر گفته راه حلش فقط زود بچه دارشدنه ک اینم متاسفانه نمیشه همسرشم ازمایش اینا داده خوب بوده همه چی..حالا گفته ۳ماه برو اقدام اگ نشد بیا ای وی اف چون ضخامت هرروزی ک میگذره بیشتر میشه😢

تنبلی تخمدان داشت ی مدت داروخورد باز حامله نشد بعدرف دکتر گف ک ضخامت آندومتریوز داری..حالا ضخامتش بی ...

انشاا ک بزودی دامنش سبز میشه  امیدتون ب خدا باشه ن دکتر

انشاا ک بزودی دامنش سبز میشه  امیدتون ب خدا باشه ن دکتر

اره فقط امیدمون ب خداست همین ک ازمایشش چیز بدی نبود کلی جای شکر داره