2777
2789

من صورتم خیلی خوب بود منافذ باز نداش اصن صاف پارسال

ولی امسال کدر شده منافذش باز شده اصن ی جوری شده افتاده و شل شده گونه هامم آب شده خط گونه و اطراف بینی 

حالا من چن تا کار کردم تو این ی سوال .

یک استفاده از بخور

حمام آب گرم بخار

۷ کیلو لاغر شدم

عسل و آبلیمو استفاده کردم

بند انداختم یک بار

یک بارم وکس 

حالا من چیکار کنم پوستم مثل قبل بشه خیلی ناراحتم بابتش همه دوستام پوستشون صاف الان می بینم خودمو حسرت میخورم ک منم پارسال همینطوری بودم ولی الان.....😔

برای منافذ از یخ استفاده کنید

مثلا روی ۴ . ۵ دقیقه یخ رو روی صورتتون مالش بدین

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای خانوما مهم نیس :/ ربطی ب جنسیت نداره

ولی من هیچ جا ندیدم یه مرد بیاد بزنه چرا پوستم فلانه و چیکار کنم فلان بشه، حسرت میخورم همکارام رو میبینم! 😂 💔 🍂 

ولی در هر حال انشاالله که پوست شما هم به مراد دلتون نگاه کنه خوب بشه... 🌺 

تا چن ماه اینکارو انجام بدم ؟

تا هر وقت که نتیجه دیدید

من یک ماهه نتیجه دیدم

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!