2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دوسال پیش یه همچین تاپیکی گزاشتم.  چون الان خوب شدم دلم خواست دوباره بزارم.  کسایی ک این مشکل رو دارن میدونن ک با دکتر رفتن درست نمیشن و این مشکل زندگیشونو مختل کرده.  من این داروها رو خوردم. قطره سنکل ک فقط سه روز خوردم.  و این قرصا رو شاید سه ماه  خوردم کامل. اینا:قرص نفروویت و امگا۳ بدون جیوه. قرص ب یک سیصد . شاید هزارتا نظر داشته باشین راجع ب اینا . قرصای خاصی نیستن .کسی رو هم نکشتن. ویتامین هستن . ولی خیلی خوبن خدایی. من از زندگی نا امید بودم بخاطر شرایطم. الان خوبم .راحت شدم. یه خانم پرستاری اینارو بهم گفت ک بگیرم.  خدا نگهدار 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
اسپری چی هس؟🤔خوبه نحوه استفادش چجوریع؟ لطفا بگین

اگه با نوار عصب مشکل مثانه عصبی یا نوروژنیک تایید بشه اون اسپری رو تجویز میکنن بدون‌نسخه نمیدن .برای تکرر با منشا عفونت یا سردی بدن ک باعث تکرر میشه اون اسپری کاربردی نداره 

اگه با نوار عصب مشکل مثانه عصبی یا نوروژنیک تایید بشه اون اسپری رو تجویز میکنن بدون‌نسخه نمیدن .برای ...

سلام گلم ببخشید من مثانه عصبی دارم نوار مثانه انجام دادم تشخیص مثانه عصبی بود ،ببخشید منظور شما از اسپری چی هست اسمش چیه  و چه کاربردی داره ممنون از پاسخگوئی و وقتی که میذارین