2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شماکه نینیت دختره بیشترترشیجات میخوری یاشیرینی؟نی نی کدوسمته چپ یاراست,؟

عزیزم من هربار ویارم متفاوت یه مدت شیرینی دوس دارم یه مدت ترشی جات  بنظرم اصلا به این چیزا نیس 

• و بدانید که خدا میان آدمی و قلبش حائل است •
مرسانا ب مینامیاد؟ حس میکنم بچم دختره میخام هم ب اسم خودم بیادهم پسرم

بنظرم هر اسمی که قشنگه بزار چون کسی توجه نمیکنه که ایم به پدر و مادر میاد یا نه ما همه مون اسم هامون با میم شروع میشه ۴ تا خواهر برادر هستیم من خودم یک دختر دارم اسمش هلن هست بچه دیگه داشته باشم بیشتر دوست دارم اسم بچه هام به هم بیاد تا به اسم من و پدرشون

بنظرم هر اسمی که قشنگه بزار چون کسی توجه نمیکنه که ایم به پدر و مادر میاد یا نه ما همه مون اسم هامون ...

اره عزیزم اینم یه حرفیه اماچون اسم پسرم ب پدرش میادمیخام اسم دخترمم ب خودم بیاد😂

❤دنیــــام بچــه هام❤
عزیزم شماچندهفته ای,؟من 6هفته ام ازالان خیلی ب رحمم فشارمیادهمش هم تکررادرار دارم طبیعیه یعنی؟

من ۱۷هفته م

من اوایل تکرر ادرار داشتم خوب شدم یه مدت الان دوباره چند روزه شروع شده،فکر نمیکنم چیز بدی باشه 

اما اگه خیلی اذیت میشی برو دکتر زنان

• و بدانید که خدا میان آدمی و قلبش حائل است •
من ۱۷هفته م من اوایل تکرر ادرار داشتم خوب شدم یه مدت الان دوباره چند روزه شروع شده،فکر نمیکنم چیز ب ...

هفته اینده بایدبرم سونوتشکیل قلب دیگه بعدپرونده سازی کنم دعاکن همه چیزش خوب باشه استرس دارم

❤دنیــــام بچــه هام❤