چند روز پیش ظهر تو راه رفتم بستنی بخرم یه مقداری برای خانواده گرفتم یه دونه از این قیفی خوشگل ها هم برای خودم گرفتم که تو ماشین گرمه بخورم داشتم سوار میشدم یهو یه پیرزن گفت خانم میشه کمک کنید منم پول نقد نداشتم گفتم شرمنده به جاش بستنی بدم خدمت تون 😢اونم گفت نه دخترم مال خودته منم گفتم نه نوش جون شما و خیلی خوشحال شد و تو اون گرما نوش جان کرد و کل روز حس خوبی داشتم🤗
بزرگترین لطفی که ما آدما میتونیم بههم دیگه کنیم اینکه باهم حرف بزنیم.بگیم چرا ازت ناراحتم.چرا میخوام ترکت کنم. چرا ازت عصبانی شدم.چرا دیگه دوست ندارم.و بیشتر از این زندگی رو سخت نکنیم و آدمارو با کلی علامت سوال تو ذهنشون تنها نذاریم.
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بزرگترین لطفی که ما آدما میتونیم بههم دیگه کنیم اینکه باهم حرف بزنیم.بگیم چرا ازت ناراحتم.چرا میخوام ترکت کنم. چرا ازت عصبانی شدم.چرا دیگه دوست ندارم.و بیشتر از این زندگی رو سخت نکنیم و آدمارو با کلی علامت سوال تو ذهنشون تنها نذاریم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
حتا با یه جمله هم میشه حال دیگران رو خوب کرد امتحان کن خیلی حس خوبیه😍🤗
یه دختری رو توی همین نینی سایت با معجزه سپاسگزاری آشنا کردم هرروز سپاسگزاری میکنه و از افسردگی در ا ...
عزیزمم چقدر عالی😍👏🏻
دیشبم پدر شوهرم پاش خیلی درد میکرد براش با پماد ضد درد ماساژ دادم و باندپیچی کردم یه عالمه خوشحال شد و تشکر کرد گفت حتی دختر خودمم اینجوری نیست برام🤗❤️
خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
کار خوب زیاد میکنم، دستگیری زیاد میکنم ولی راستش حسش نیست بنویسم یه جورایی هم بیان کردنش رو دوست ندا ...
همین که انجام دادین عالیه اشکال نداره ننویس❤️🤗
3ماه پیش رفتم قصابی برای خودم سنگدون بخرم 😁 اه اه نکنید خیلی دوس دارم چون شوهرم بدش میاد واون ...
نوش جونتون💋 وایی عزیزمم چه کار خوبی کردیی انشالله خدا چندبرابرشو ب زندگیت برگردونه😍😍😍