2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

218 بازدید | 25 پست

خیلی غصه میخورم همش دخترم پونزده ماهشه از شیر گرفتم امروز خونه مامانمم میاد پیشم بهش نمیدم غصه میخوره منم ازاون بدتر چیکار کنم واقعا سخته مادر بودن فک میکنم دیگه دوسم نداره برام دعا کنید بچم اذیت نشه 

شیر خودتو میدادی؟چرا انقد زود؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

وا .....چرا بچه رو از الان اذیت میکنی...

هنوز خیلی بچس که..

من پسرم ۱۷ ماهشه دلم نمیاد از شیر بگیرمش.. 

گناه داره بچه. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا .....چرا بچه رو از الان اذیت میکنی... هنوز خیلی بچس که.. من پسرم ۱۷ ماهشه دلم نمیاد از شیر بگیر ...

عزیزم باردارم بخاطر اینه مجبورم چهار ماهمه دکتر گفت حتما باید بازش کنی

دختر منم ۱۵ ماهشه. اصلا دلم نمیاد از شیر بگیرمش😢 ی لحظه خودمو گذاشتم بجای شما‌. واقعا شرایط سختیه

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
اره چون باردارم مجبور شدم    

کاش قبل از قطع شیر خودت با شیر پاستوریزه آشناش میکردی بهش یاد میدادی با لیوان نی دار شیر بخوره،منم یکسالگی شیرخشک دخترمو قطع کردم،الان فقط پاستوریزه میدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من یا سالگی گرفتم الان ۳ و نیم سالشه هیچ عذاب وجدانی ندارم استخونام سالمه خودشم همه چیز میخوره غذاش ...

من خیلی دارم غصه میخورم این میاد طرفم و میبینه شیر نمیدم بعد ساکت می‌ره تو خودش همش اشکم در میاد از صبح

عزیزم باردارم بخاطر اینه مجبورم چهار ماهمه دکتر گفت حتما باید بازش کنی

چی رو باز کنی؟؟

مبارکه عزیزم به سلامتی...

امیدوارم اذیت نشی با دوتا بچه ی کوچیک.

من که دیگه روانی شدم.🤕

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌