ب پدر بزرگ شوهرم فحش دادم ولی ناخاسته اونم فهمید حواسم نیس ولی بهم ی فحش بد داد و منو زد هروقتم دعوا میشه میگه تو مث کنه ای ب من میچسبی برو گمشو از زندگیم اما من نمیتونم هردفه میگم باشه میرم اما دوسش دارم تازگی راضیش کرده بودم برا بچه دار شدن الان میگه من نمیخام از تو بچه ای داشته باشم وقت دکترتو کنسل کن😭خیلی حالم بده
🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰 ✳️✴️❇️ شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
میدونی ما ۸ سال باهم دوس بودیم الان ۳ ساله ک ازدواج کردیم واقعا همه چی خوب بود نمیدونم چرا یهو اینجوری شد متاسفانه من ب شدت بهش وابستم طوری ک الان حاضرم ازش عذر خواهی کنم
میدونی ما ۸ سال باهم دوس بودیم الان ۳ ساله ک ازدواج کردیم واقعا همه چی خوب بود نمیدونم چرا یهو اینجو ...
همینه دیگ خودتو چسبوندی بهشو وابستش کردی اینجور پرو شده ببین از من ب تو نصیحت مردا با وابستگی زن بخودشون فقط هااار میشن ،ازش فاصله بگیر خودتو سرگرم کن بزار بدون بدون اونم اوکی هستی ببین چکارا میکنه برات