بچها شوهر من اخلاقای خوبش زیاده ، مثلا خیلی مهربونو دلسوزه تا بهش بگی پول هرجور شده برات جور میکنه ، شغلش دولتیه ، خیلیم متشخصه، وقتی مریض باشی همه جوره پشتته ، حتی اگ حوصله نداشته باشی کل خونرم برات تمیز میکنه میگ تو فقط بشین ، ولی ی ایرادی ک داره وابسته خواهر و مادرشه ب شدت و خیلیم فضوله ینی هیچ رازی بین منو خودش و نگه نمیداره باید درجا گزارش بده مخصوصا ک دعوامون بشه ، سریع ب خانوادش میگف ، اینم بگم ک تو دوران عقدم ، مثلا خیلی حرف شنوی داره از مادرش یادمه محرم بجای اینک دوتایی باهم باشیم با خانوادش رف خیلیم بهشون پول میده ،تمام اختلافمون سر خانودشه ، اگ شما باشید جای من با همچین مردی ادامه میدید؟
الان هر اتفاقی بینتون بیفته خانواده ها در جریان قرار میگیرن هر تصمیمی هر رفت و امدی رو میفهمن و ی جورایی همه کاراتون زیر نظره اما بعد ازدواج خونه جداس و مطمئنن انقدر مشغله وجود داره ک وقت نکنه فضولی کنه
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
فعلا عقدین نمیتونی از خانوادش حداش کنی ولی بعدا بهتر میشن اکثر اقایون ولی توقع خودت هم مهمه، مثلا مح ...
اتفاقا خیلی قشنگه خیلی...
من هنوزم میبینم دونفره ها رو توو محرم انقدر حس خوب میگیرم یاد خاطرات خودم می افتم🌸
همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه برای رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ................................... 💛💜💚 💗💗💗 دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه 💗💗💗 💜💚💛 کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دستوپنجه نرم میکنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@# ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................