2777
2789

دیدین بعضیا همیشه کفشاشون نو میمونه

شوینده یا اسپری خاصی میشناسین؟مخصوصا برای کتونی

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنس کفش داره . اگه واکس و براق کننده بخوره ، با اونا  اگه نه ، میشورم

با چی میشورین؟

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
کتونیامون رو میندازم تو ماشین لباسشویی

پودر ماشین میزنین؟

من همیشه طبی مشکی میپوشم

با واکس تمیزش میکنم.

وقتی هم وقتم کمه با دستمال خیس خاک هاشو تمیز میکنم. 

و همیشه سعی میکنم از جاهای تمیزتر برم و بیام دیرتر خراب و کثیف بشه همیشه هم تمیزه

اینو یجا خوندم خودمم امتحان کردم جواب میده  اگه مسواکی داری که دیگه استفادش نمیکنی اول تمیز بش ...

مایع دست؟