2777
2789
عنوان

دوستم قراره فردا بره...

140 بازدید | 13 پست

قراره بره واسه ثبت نام مدرسه نمونه دولتی(اینم بگم که داره میره هشتم و میان پایه میخواد ثبت نام کنه ) 

حالا میگه اونجا بهش گفتن خود دانش آموزم بیارید ببینیمشو اینا... 

اونم ترسیده چون ابرو و سیبیلاشو برداشته میگه نکنه بهم گیر بدن ثبت نامم نکنن (ابروهاشو یکم گذاشته پر شده ولی سیبیلاشو ن میخواد ماسک بزنه بره )

چون خودم مطمئن نبودم گیر میدن یا ن گفتم نمیدونم ولی خواستم از شمام بپرسم ببینم چی میگین 

اینم بگم خودم شاهد بودم تلاش کرده که نمونه قبول شه به خاطر همین میگه حیفش میاد به خاطر موارد انظباطی قبولش نکنن 

حالا به نظرتون ممکنه قبولش نکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چرت و پرت هایی میاین می‌پرسین  مگه اینجا بچه بازیه  😒😒😒😒

گلم من ۱۷ سالمه و باید بگم که بچه نیستم 

چون مثل خواهرم بود و ازم سوال کرد میخواستم جواب مطمئن بهش بدم وگرنه هیچوقت نمیومدم منت آدم هایی مثل شمارو بکشم 

گلم من ۱۷ سالمه و باید بگم که بچه نیستم  چون مثل خواهرم بود و ازم سوال کرد میخواستم جواب مطمئن ...

خب اصلا منت کشیدن نیست 

ماها اکثرا زنای متاهل و مادر هستیم 

ما که مدرسه ای نیستیم بدونیم الان کجا سخت میگیرن کجا آسون...

واقعا؟ یعنی بچه هاتون راحت ابرو بر میداشتن؟😑 کدوم مدرسه بودی؟ 

نمونه دولتی بودم الانم میرم یازدهم و نمونه دولتیم...کاری نداره اخه عیب نیست زیاد به هرحال پاکیزگی شخصی حساب میاد

نمونه دولتی بودم الانم میرم یازدهم و نمونه دولتیم...کاری نداره اخه عیب نیست زیاد به هرحال پاکیزگی شخ ...

مرسی واقعا 

من خودم وقتی راهنمایی بودم (البته من مدرسم معمولی بود) ناظممون خیلی به این چیزا گیر میداد گفتم شاید اونام همینطورین 

بازم ازت ممنونم